18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Οργή Δημάρχου Βαρκελώνης με τον Παύλο Πολάκη – Ένα επικό τρολάρισμα

Ημερομηνία:

Τι θα λέγατε αν σας λέγαμε ότι ο Δήμαρχος της Βαρκελώνης είναι εξοργισμένος με τον Παύλο Πολάκη μετά από τις δηλώσεις του για τους Βάσκους της Βαρκελώνης;

Ο Νίκος Ζαχαριάδης προχώρησε σε μια πλάκα με αρκετή σατηρική διάθεση αφού κατασκεύασε το εξώδικο που έστειλε ο δήμος Βαρκελώνης προς τον Αναπληρωτή Υπουργό ξεκαθαρίζοντας ότι οι Βάσκοι δεν είναι για τα δόντια του.

Διαβάστε τι αναφέρεται στο κείμενο που αναρτήθηκε στην AthensVoice:

Διεθνείς διαστάσεις παίρνει το αστείο με την «τρομοκρατική εκπαίδευση» στην Βαρκελώνη, που ήρθε στην επικαιρότητα με αφορμή το σκεπτικό της απόφασης για την Ηριάννα και την χιουμοριστική παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη που ακολούθησε.

Προφανώς ο Δήμος Βαρκελώνης δεν εκτίμησε τόσο πολύ την ταύτιση του με τα μέρη όπου εκπαιδεύονται τρομοκράτες, έστω και στα πλαίσια του πατροπαράδοτου χαβαλέ στα social media. Με αποτέλεσμα να αντιδράσει δυναμικά.

Στο ιδιαίτερα αιχμηρό εξώδικο που υπογράφει ο ίδιος ο Δήμαρχος της Βαρκελώνης Τζεράλντο Πικαρέλο Πράντος και απευθύνεται στον ίδιο τον Παύλο Πολάκη (σ.σ.: που τον μεταφράζει λάθος ως «πολλές πολλές φορές»), αναφέρονται τα εξής: «Μη μας ξαναπιάσεις στο στόμα σου. Γιατί είσαι πολύ φλώρος για μας. Οι Βάσκοι μας δεν είναι για τα δόντια σου! Φτάνει! Αρκετά! Τα παιδιά (σ.σ.: εννοεί μάλλον τους αυτονομιστές της ΕΤΑ), τα έχουν πάρει».

Ας ελπίσουμε μόνο ότι η απάντηση του Παύλου Πολάκη, που αναμένεται όπως πάντα να αναρτηθεί στο facebook τις πρώτες πρωινές ώρες, δεν θα χαρακτηρίσει και τους Βάσκους αυτονομιστές «κομπλεξικούς που δεν καταλαβαίνουν το χιούμορ του», γιατί οι συνέπειες μπορεί να είναι ολέθριες σε διπλωματικό επίπεδο.

55666

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...