21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Οργή Θεοδωράκη κατά Δανέλλη: Αυτό που κάνει είναι χειρότερο από έγκλημα, είναι λάθος

Ημερομηνία:

Εκτενή προσωπική αναφορά στη στάση του Σπύρου Δανέλλη, σημειώνοντας ότι «δεν έκανε έγκλημα, είναι χειρότερο. Είναι λάθος γιατί το έγκλημα γίνεται από ένστικτο, απερισκεψία ή πάθος, ενώ στο λάθος υπάρχει σκέψη, μελέτη και υπολογισμός» έκανε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, στη συζήτηση επί της πρότασης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι η κόκκινη γραμμή του κόμματος με αποφάσεις του συνεδρίου και των οργάνων είναι ότι δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση. «Είπαμε ότι το Ποτάμι δεν θα κάνει τα ρεπό του κ. Καμμένου. Μέχρι χθες όλοι, όχι με την ίδια ένταση, ήταν σύμφωνοι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα» τόνισε και πρόσθεσε: «Η απόφαση του κ. Δανέλλη δεν είναι εξύψωση της πολιτικής, είναι η κατάντια της».

Ο κ. Θεοδωράκης απέδωσε την απόφαση του κ. Δανέλλη να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε έξαρση του εγωισμού του τον τελευταίο καιρό, χαρακτηρίζοντάς την ως ένδειξη του τρόπου λειτουργίας των παλιών κομμάτων. Ωστόσο επισήμανε ότι είναι σίγουρος πως δεν εξαγοράστηκε, ούτε λεφτά παζάρεψε ούτε τη καρέκλα του. Μίλησε για κατήφορο του κ. Τσίπρα γιατί έτσι πολιτεύονται τα παλιά κόμματα. «Το τερμάτισε με την κ. Παπακώστα. Αναζήτησε 5 βουλευτές για να κυβερνά αλλά με αυτήν την ηθική η χώρα δεν πάει μπροστά» υπογράμμισε.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι το Ποτάμι δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης γιατί η κυβέρνηση απέτυχε σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα για τη χώρα. Παρατήρησε, ακόμη, ότι ο πρωθυπουργός ήθελε να το παίζει σε διπλό ταμπλό και να έχει κυβέρνηση για όλα τα γούστα. «Δεν είμαστε πρόθυμοι. Η χώρα έχει ανάγκη από μια μεγάλη αλλαγή» κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Σε εξέλιξη το Υπουργικό Συμβούλιο

Ο πρωθυπουργός στην αρχή της τοποθέτησής του κατά τη...

Εργασίες του Δήμου Χανίων στα πεζοδρόμια της οδού Αποκορώνου από τη Δευτέρα 1 Απριλίου

Συνεχίζονται από τον Δήμο Χανίων οι μεγάλες παρεμβάσεις ανακατασκευής...

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ομόφωνα ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Την ομόφωνη ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κατηγορία...