19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Οργή στη Μεσσαρά για τη Χρυσή Αυγή – Σκληρή ανακοίνωση των εμπόρων

Ημερομηνία:

Σκληρή ανακοίνωση σε βάρος της Χρυσής Αυγής με αφορμή την παρουσία κλιμακίου στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου στις Μοίρες, εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της περιοχής. Οι έμποροι αναφέρουν «εχθρός των μικροεμπόρων δεν είναι οι αλλοδαποί συνάδελφοί μας που δραστηριοποιούνται νόμιμα στον τόπο μας, αλλά τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα»Η ανακοίνωση συνεχίζει «τον περιφερόμενο θίασο των γνωστών τραμπούκων – φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής που έκαναν την εμφάνισή τους στη λαϊκή των Μοιρών και καλεί το λαό της περιοχής να είναι σε επαγρύπνηση έτσι ώστε να απομονωθούν».

Τέλος, χαρακτηρίζουν την Χρυσή Αυγή ναζιστική οργάνωση «Η Χρυσή Αυγή είναι οργάνωση ναζιστική, έχει για ιδεολογία της τον εθνικοσοσιαλισμό που εξέφραζε τον γερμανικό εθνικισμό .Επανειλημμένα έχει εκφράσει το θαυμασμό της για τον Χίτλερ, τα έργα και τις ημέρες των Ναζί.

Δεν είναι λίγες φορές που μέσα από τα ντοκουμέντα της και στη Βουλή υπερασπίζεται εκείνους τους οποίους υποτίθεται ότι αντιπαλεύει. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε τις επιπλέον φοροαπαλλαγές που ζητάει για τους εφοπλιστές»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...