Ανταλλαγή συντρόφων, ερωτικά παιχνίδια, ηδονοβλεψία και άλλα παρόμοια λαμβάνουν χώρα στα άδυτα του ξενοδοχείου- φρουρίου της Σταλίδας, στο οποίο διαμένουν από τις 28 Απριλίου έως της 3 Μαϊου τα μέλη του ολλανδικού swingers club SDC .

Η συγκεκριμένη ερωτική εκδρομή στην Κρήτη γίνεται επ’ ευκαιρίας των 15 ετών λειτουργίας του κλαμπ SDC.

Σε κείμενο που διαφημίζει την εκδρομή αναφέρεται ότι το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κόσμημα της Μεσογείου, στο νησί της Κρήτης.

“Χαραλώστε σε αυτή τη γοητευτική ατμόσφαιρα, πιείτε τον καφέ σας, φάτε σε ταβέρνες και δοκιμάστε αυθεντικές τοπικές γεύσεις, όλα δίπλα στο ξενοδοχείο.

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, βρίσκεται στη νότια πλευρά του Αιγαίου. Ένας εξαιρετικός προορισμός όπου συνυπάρχουν οι όμορφες παραλίες με τα μινωικά παλάτια, τις βενετσιάνικες πόλεις, τα μεσαιωνικά κάστρα και τα βυζαντινά μοναστήρια. Εάν δεν έχετε ξανάρθει στην Κρήτη τώρα είναι η ευκαιρία. Θα σας καλωσορίσουν οι μυρωδιές του ανθισμένου γιασεμιού και της πορτοκαλιάς αλλά και άλλα ζευγάρια που τους αρέσουν οι περιπέτειες καθώς και η καλή ρακί. Είναι η ιδανική διέξοδος για μία άνοιξη που θα σας ανάψει!”

Οι πελάτες είναι καλοί και πληρώνουν αδρά έτσι έχουν και συγκεκριμένες απαιτήσεις. Το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν διαμορφώθηκε έτσι ώστε να καλύπτει τα γούστα τους και να τους προσφέρει τις κατάλληλες υπόδομες για τα ερωτικά τους σκιρτήματα, όπως για παράδειγμα τα διάσημα glory holes αλλά και στρώματα …παντού!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretalive.gr η τήρηση απόλυτης εχεμύθειας είναι πρώτιστης προτεραιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς δε μπορεί να περάσει την είσοδο του ξενοδοχείου με αμάξι ή κινητό τηλέφωνο καθώς οι swingers θελουν να αισθάνονται απελευθερωμένοι ανα πάσα στιγμή.

Τα μέλη του κλαμπ που παίρνουν μέρος στο πάρτι είναι άτομα  υψηλού οικονομικού επιπέδου οι οποίοι έφτασαν στην Κρήτη από διάφορα μέρη του κόσμου: Από την Ασία, την Ευρώπη και την Αφρική. Σύμφωνα με τη διαδικτυακή σελίδα του ολλανδικού κλαμπ η εκδρομή βγήκε γρήγορα sold out παρά το υψηλό κόστος που ανέρχεται στα 1.000 το άτομο τη βραδιά.

Για τις ανάγκες του πάρτι έχει διαμορφωθεί αναλόγως και το ξενοδοχείο, με ειδικά glory holes αλλά και στρώματα τοποθετημένα παντού.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζουμε είναι από τον λογαριασμό του SDC στο twitter:

 

 

"google ad"