14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων ζητά τις εγκαταστάσεις του πρώην Θ.Χ.Π.Χ. για το πρόβλημα στέγης των φοιτητών στα Χανιά

Ημερομηνία:

Επαναφέροντας το πρόβλημα της στέγασης των φοιτητών στα Χανιά, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, απέστειλε σήμερα επιστολή στον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Π. Κουρουμπλή, με αφορμή την επερώτηση των Βουλευτών κ. Μ. Συντυχάκη, Γ. Γκιόκα και Στ. Τάσσου με θέμα τις ενέργειες στις οποίες, τα προηγούμενα χρόνια, ο Αντιπεριφερειάρχης, σε συνεργασία με τις Πρυτανικές Αρχές του Πολυτεχνείου Κρήτης και του ΤΕΙ Κρήτης-Παράρτημα Χανίων έχουν προβεί, προκειμένου να αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις του πρώην Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Χανίων, προς όφελος των ανωτέρω Ιδρυμάτων αλλά και γενικότερα για  άλλες δομές του Νομού.

Στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης είχαν επίσης αποσταλεί όλα τα σχετικά έγγραφα αλλά και τοπογραφικά των εγκαταστάσεων.

Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώνει τον Υπουργό, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Πολυτεχνείο, και το Τ.Ε.Ι Κρήτης-Παράρτημα Χανίων έχουν από κοινού προβεί σε αίτηση ακύρωσης της απόφασης παραχώρησης του ακινήτου στο ΤΑΙΠΕΔ, ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας στις 20/7/2014, αίτηση η οποία ακόμα δεν εκδικάστηκε.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ