16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Ο Αντώναρος μετά τις “αποκαλύψεις” Βορίδη, προνόησε και παρήγγειλε μία φάτνη μέσω Amazon

Ημερομηνία:

Την πληροφορία ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με το συνδικαλιστικό όργανο των ιερέων ενόψει της Συμφωνίας Κράτους-Εκκλησίας, σχολιάζει με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ καλεί τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θέλει να δει τους ιερείς που αντιδρούν στη Συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου να ενημερωθεί πρώτα από τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο και όχι από τον Μ. Βορίδη.

Τέλος, ανακοινώνει ότι αυτός καλού κακού παράγγειλε μια φάτνη…

Η ανάρτηση του Ευ. Αντώναρου

Κάπου διάβασα — και φαντάζομαι ότι θα είναι σωστή η πληροφορία ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόκειται να συναντηθεί με το συνδικαλιστικό όργανο των ιερέων.

Φαντάζομαι ότι προηγουμένως θα επιδιώξει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο για να ενημερωθεί έγκυρα και θεσμικά. Εκτός αν προτιμήσει ενημέρωση από τον κοινοβ. εκπρόσωπο του που ανησυχεί σφόδρα για τον δημόσιο εορτασμό των Χριστουγέννων.

ΥΓ. Πάντως εγώ προνοητικά παράγγειλα ήδη μια φάτνη μέσω Amazon στο εξωτερικό γιατί μήπως…απαγορευθούν οι πωλήσεις εδω..

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Μ. Βορίδης μιλώντας στον Σκάι και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, είπε πως με τη θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους «δεν θα μπορούμε να βάλουμε φάτνη, δεν θα μπορούμε να γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα δημόσια» και «θα φύγει ο σταυρός από τη σημαία».

«Είμαστε οι κληρονόμοι του Βυζαντίου και της Ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και της ισορροπίας μεταξύ του αυτοκράτορα και του Πατριάρχη. Τι ζητάει λοιπόν ο Τσίπρας; Να ρηγματώσουμε με αυτή την ιστορία μας», «διαπίστωσε» βαρύγδουπα ο Μ. Βορίδης, με τον Γ. Αυτιά να τον ακούει σοκαρισμένος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση Δαφέρμου με την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων

Την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων συνάντησε η υποψήφια...

Πώς θα λειτουργούν τα beach bars και οι καντίνες στις παραλίες

Αυστηρούς κανόνες στη λειτουργία των επιχειρήσεων, στις οποίες θα παραχωρηθεί το...

Γιώργος Γεννηματάς: 30 χρόνια από το θάνατo ενός σπουδαίου πολιτικού

«Η καρδιά του Γιώργου Γεννηματά έπαψε να κτυπά στις 9.15 π.μ.,...