22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ο αριστερός Καπιταλισμός

Ημερομηνία:

Τι δημιουργεί; Ό, τι και ο δεξιός μια και ένας είναι. Δημιουργεί Πληβείους και μετά κάνει συσσίτια. Και πετά τ’ αποφάγια του σ’ αυτούς που τους ανακατένειμε τον πλούτο και τους έκανε Πληβείους. Έτσι διατηρεί την ανακατανομή του. Γιατί πολύ φοβάται τους πεινασμένους που δεν ελέγχονται. Τους ψευτοταΐζει λοιπόν για να μην εξεγερθούν και του αρπάξουν ό,τι τους άρπαξε. Μπράβο Ριζοσπαστική Αριστερά μπράβο ΣΥΡΙΖΑ. Τα συσσίτια είναι το όνειρο κάθε πολίτη. Είναι τόσο ωραίο να δίνεις, να μπορείς να δίνεις. Ξεχωρίζεις! Και πάλι συγχαρητήρια για την αριστερή σου ταυτότητα.

Εκπληρώνεις τα όνειρα του λαού. Μια τσάντα τα τρόφιμα στο χέρι. Και εσύ, είσαι μ’ αυτούς, που μπορούν να ελεούν. Ευτυχώς ανήκεις στην κατηγορία αυτών που ελεούν όχι αυτών που ελεούνται! Αυτό σημαίνει Αριστερά!! Να προσφέρεις, να ελεείς τους δύστυχους που κάνεις με την ίδια πολιτική με τους προηγούμενους. Αυτό και μεις ονειρευτήκαμε όταν σε ψηφίζαμε. Όταν ξεπερνούσαμε τα φράγματα, τις ιδεολογικές διαφορές, όταν λέγαμε: «Ναι, καλά λέει η Αριστερά, Δικαιότερη Κατανομή στο Εισόδημα». Μόνο που μπερδέψαμε λίγο τις λέξεις και το Εισόδημα ήταν Συσσίτιο. Ζήτω , λοιπόν, Ζήτω!
Μπορούμε να κραυγάσομε τώρα:
«Έχομε Αριστερά!

Έχομε δικαιότερη Κατανομή στο Συσσίτιο. Στην προεκλογική σας αφίσα μην ξεχάσετε να προβάλλετρ ιδιαιτέρως μια τσάντα με τρόφιμα. Υπόσχεση για παντοτινά συσσίτια στους πληβείους σας που τόσο τους αγαπάτε και γι’ αυτό φροντίζετε να γίνονται κάθε μέρα περισσότεροι.

 

Β.Γ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σήμερα το μεγάλο συλλαλητήριο για την Υγεία στο Λασίθι

Στους δρόμους κατεβαίνουν για μία ακόμη φορά φορείς και...

Δύο αυτοκτονίες το τελευταίο 24ωρο στην Κρήτη

Ένας 56χρονος στο Μπαλί Ρεθύμνου και ένας 84χρονος στην...

ΣΥΡΙΖΑ: Αναφορά Παππά περί συντονισμού των κομμάτων για τη μομφή πριν το δημοσίευμα – Διαψεύδουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά

«Βόμβα» πέταξε χθες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς όταν...