20.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης προειδοποιεί για λαϊκό ξεσηκωμό

Ημερομηνία:

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε σειρά μέτρων που φέρνουν σε απόγνωση τους ‘Ελληνες“Καταρχήν μακριά από μένα τα καλάσνικοφ. Έζησα τον διασυρμό της δημοσιογραφικής παρερμηνείας. Παλεύω για ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης με δημοκρατικό τρόπο, δηλαδή εκλογές και ανάκτηση της χαμένης εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας.

Όμως δεν μπορώ να μην προειδοποιήσω. Καλύτερα η πρόληψη παρά η θεραπεία.

Αν συνεχιστεί το παιχνίδι κοροϊδίας να βαφτίζουν την απόλυση με όρους «εφεδρεία», «κινητικότητα», «διαθεσιμότητα», «απομάκρυνση» και μάλιστα με κριτήρια άδικα, π.χ.: Κάποιος που διορίστηκε προ εικοσαετίας, δηλαδή τότε που δεν υπήρχε ΑΣΕΠ, με πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με διδακτορικό-μεταπτυχιακό, με ξένες γλώσσες να μαζεύει 33 μόρια, ενώ ένας που διορίστηκε προ πενταετίας με μόνο πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης να μαζεύει 35 μόρια.
Αν τα κόκκινα δάνεια που τα πούλησαν για να εισπράξουν οι ξένοι με φασιστικούς όρους.
Αν δεν δώσουν παράταση μέχρι το 2014 να μην γίνεται πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας και συγχρόνως βρουν λογική λύση, τότε να ξέρει η κυβέρνηση ότι παίζει με τη φωτιά, κι αν αρπάξει φωτιά, τότε τίποτα δεν θα μαζεύεται.

Οφείλω να προειδοποιήσω και εύχομαι να μην χρειαστεί να δικαιωθώ”.

Ιωάννης Μιχελογιαννάκης

Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ 

http://www.cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ