15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ο Δήμος Χερσονήσου δίνει την αίθουσά του στον Αρτέμη Σώρρα για να συζητήσει πώς θα μοιράσει τα τρισεκατομμύρια

Ημερομηνία:

Mε επιστολή του ο δημοτικός σύμβουλος κ. Απόστολος Λουλουδάκης στο agonaskritis.gr καταγγέλλει ότι o Δήμος Χερσονήσου παραχώρησε την αίθουσα συνεδριάσεων στο κατάστημα του πρώην δήμου Μαλίων, στην οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα “για να συζητήσουν τον τρόπο εκταμίευσης των δυο τρισεκατομμυρίων δολαρίων που βρίσκονται στις τράπεζες για να σώσουν την Ελλάδα και τον λαό της από την πείνα και την καταστροφή”

Διαβάστε τί αναφέρει ο κ. Λουλουδάκης:

Ο Δήμος Χερσονήσου παραχώρησε την αίθουσα συνεδριάσεων στο κατάστημα του πρώην δήμου Μαλίων, στην οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα για να συζητήσουν τον τρόπο εκταμίευσης των δυο τρισεκατομμυρίων δολαρίων που βρίσκονται στις τράπεζες για να σώσουν την Ελλάδα και τον λαό της από την πείνα και την καταστροφή!!!

Ο κατήφορος της Δημοτικής αρχής δεν έχει όρια!!!

Δεν γνωρίζει μήπως ότι ο φερόμενος ως αρχηγός της οργάνωσης είναι φυγόδικος για σωρεία  αδικημάτων του ποινικού κώδικα;;;

Δεν γνωρίζει τίποτε για τις γελοιότητες που διακινεί σε σχέση με τα διαθέσιμα ποσά στις τράπεζες;;;

Αγνοεί τις γραφικότητες με τις οποίες προσπαθούσε να γελοιοποιήσει και να εμπλέξει  κάποιους Δήμους σε περιπέτειες;;;

Δεν διαθέτει στοιχειώδη δημοκρατική ευαισθησία και χορηγεί τον δημόσιο χώρο σε φασίζουσες, ρατσιστικές, νεοναζιστικές οργανώσεις.

Η ανικανότητα της σημερινής δημοτικής αρχής να διαχειριστεί την καθημερινότητα και να σχεδιάσει το παρόν και το μέλλον του Δήμου είναι η μια πλευρά της πραγματικότητας, αλλά σήμερα εμφανίζεται και η άλλη της πλευρά ,εκείνη της ισοπέδωσης ,της απαξίωσης, της έλλειψης δημοκρατικής ευαισθησίας, του πολιτικού τυχοδιωκτισμoύ, της γελοιότητας…

Πρέπει άμεσα να συνεδριάσει το ΔΣ και να συζητηθεί το θέμα μια που από σήμερα το πρωί που προέκυψε το ζήτημα ο Δήμαρχος δηλώνει πλήρη άγνοια, όπως και σχεδόν το σύνολο των Δημοτικών συμβούλων.

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα της διαπόμπευσης και του εξευτελισμού του Δήμου και ειδικά μιας περιοχής όπως τα Μάλια που είναι γνωστά για την Δημοκρατική τους παράδοση!!!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ