15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ο διαδηλωτής με το κολωνάτο ποτήρι εκθέτης στην στην Athens Cannabis Expo

Ημερομηνία:

Η παρουσία του δίχασε και ο ίδιος έγινε αιτία για μεγάλους διαδικτυακούς καυγάδες, καθώς εμφανίστηκε στη διαδήλωση του «Μένουμε Ευρώπη», το 2015, κρατώντας ένα κολωνάτο ποτήρι με το ποτό του.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Βαμβακάρη, αρχιτέκτονα – ξυλουργό, από το Κουκάκι.

Σύμφωνα με το protothema.gr, έστησε το δικό του περίπτερο στην Athens Cannabis Expo 2018, εκθέτοντας δομικά υλικά από κάνναβη.

«Ανακατεύουμε κλωστική κάνναβη με ασβέστη και έχουμε ένα φοβερό δομικό υλικό. Η μίξη αυτή της κάνναβης δημιουργεί το τελικό αποτέλεσμα των τούβλων κάνναβης που είναι πιο ευέλικτο και ανθεκτικό από το τσιμέντο», ανέφερε, κρατώντας και πάλι ένα κολωνάτο ποτήρι με Aperol Spritz.

Από το περίπτερο του, πέρασαν αρκετοί επισκέπτες για να ενημερωθούν για τις χρήσεις του φυτού στον κατασκευαστικό κλάδο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ