20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ο Εντουαρντ Σνόουντεν βρήκε δουλειά -Αναλαμβάνει επικεφαλής σάιτ στη Ρωσία

Ημερομηνία:

Υπάλληλος σε μεγάλη ρωσική ιστοσελίδα θα είναι από αύριο ο Εντουαρντ Σνόουντεν. Ο πρώην σύμβουλος της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών, που διαμένει με προσωρινό άσυλο στη Ρωσία, θα βγάζει τα προς το ζην σε ιστοσελίδα χωρίς ωστόσο να δίνονται περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Για λόγους ασφαλείας…δεν μπορώ να σας αναφέρω το όνομα της ιστοσελίδας», δήλωσε ο δικηγόρος και εκπρόσωπός του στη Ρωσία, Ανατόλι Κουτσερένα στο Μέσο RIA Novosti.

Πάντως οι σημείωναν ότι ήταν θέμα χρόνου για τον Σνόουντεν να βρει δουλειά καθώς οι εμπειρογνώμονες στην τεχνολογία των πληροφοριών διαθέτουν άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και είναι περιζήτητοι.

Πηγή: thedailybeast

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ