16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Ο θηλυκός Χίτλερ μίλησε: «Καλωσορίζω τον Μακεδόνα πρωθυπουργό»

Ημερομηνία:

Για φαντάσου! Καλωσορίζει τον Μακεδόνα πρωθυπουργό. Ποιος; Η Μέρκελ! Και ποια είναι η Μέρκελ! Ποιος ήταν ο Χίτλερ όταν ματοκύλησε τον κόσμο και την χώρα του! Ένας παραοϊκός! Ποια είναι η Μέρκελ που μιλά για Μακεδονία! Μόλις και μετά βίας έκανε κυβέρνηση.

Ποια είναι λοιπόν η Μέρκελ! Πού γνωρίζει δήθεν ελληνική ιστορία. Γι’ αυτό θέλουν να καταργήσουν την ιστορία; Είναι αυτή που «καλωσορίζε» και την Ουκρανία. Θυμάστε;

Έτρεξε πρώτη και αναγνώρισε ως νόμιμη την παράνομη κυβέρνηση της Ουκρανίας. Όταν η αντίστοιχη με την εδώ Χρυσή Αυγή καταπατούσε και καταλάμβανε την εξουσία της Ουκρανίας η Μέρκελ έτρεχε να την αναγνωρίζει ως νόμιμη κυβέρνηση. Πρώτη η Μέρκελ και ξοπίσω της ο Βενιζέλος. Το θυμάστε;

Σε όλες τις καταπατήσεις η Γερμανία ευλογεί. Γιατί;

Αυτή η εμμονή της Γερμανίας να δημιουργεί γύρω της κρατίδια εθνικιστικά. Τα οποία μετά τα βάζει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ωραίο πηγαδάκι βρήκε η Γερμανία. Την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Δημιουργεί νέα κρατίδια εθνικιστικά και τα βάζει στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να έχει τους δορυφόρους της. Που θα προστατεύουν το νόμισμά της. Που απ’ αυτό απορρέει η οικονομική πολιτική που ασκείτε στους λαούς της Ευρώπης και ειδικά στην χώρα μας. Που αυτό το κοινό νόμισμα που στην ουσία είναι το μάρκο που το ονόμασαν ευρώ είναι που δίνει την δυνατότητα σ’ αυτούς να μας εξουσιάζουν και να μας καταληστεύουν. Για πάντα! Εσαεί! Απ’ αυτή τη τρύπα που μας έριξαν δεν θα βγούμε ποτέ!

Μόνο αν σπάσει η Ευρωζώνη. Δηλαδή, η «ζώνη» του ευρώ. Αυτό είναι η ευρωζώνη. Γι’ αυτό δημιουργούν τους δορυφόρους τους. Γι’ αυτό προστατεύουν και αυτούς (Γεωργίου, Σημίτη) που μας έχωσαν στο ευρώ. Από ευγνωμοσύνη για τις υπηρεσίες τους.

Γι’ αυτό τηρούν σιγή ιχθύος για το σκάνδαλο Siemens. Δεν είναι μόνο το Novartis. το σκάνδαλο Siemens γιατί το καλύπτουν;

Η Γερμανία δημιουργεί τους δορυφόρους της. Το ελληνικό κοινοβούλιο τι κάνει; Ξεπληρώνει μόνο την διατήρηση της καρέκλας τους; Θέλομε να ελπίζομε πως όχι. Πως στο τέλος θα ξυπνήσει επί τέλους το κοιμισμένο D.N.A. τους .
Και όσο για τον κ. Κοτζιά που είπε ότι η «βάφτιση» έγινε πριν 25 χρόνια του υπενθυμίζομε ότι και αυτός δεν είναι ο ίδιος που ήταν πριν 25 χρόνια. Άλλο το τότε άλλο το τώρα. Του υπενθυμίζομε λοιπόν: 1) Πριν 25 χρόνια είχαμε το δικό μας νόμισμα που μας εξασφάλιζε εύρωστη οικονομία και εθνική ανεξαρτησία και 2) Πριν 25 χρόνια δεν δεχόμαστε καμμία απειλή από κανέναν.

Η Αλβανία δεν είχε χάρτες να φτάνουν μέχρι την Θεσπρωτία. Τα Σκόπια οι χάρτες τους δεν έφταναν μέχρι τη Λάρισσα. Το Αιγαίο δεν είχε γκρίζες ζώνες και οι Τούρκοι δεν το έπαιζαν πειρατές στο Αιγαίο. Και μη μου πείτε ότι είναι ρατσισμός αυτό όταν ο ίδιος ο Ερντογάν έχει καθαρίσει και καταδιώξει τον μισό πληθυσμό της Τουρκίας. Εμείς για να είμαστε «υπεράνω» τι θα του πούμε; «Ελάτε, ελάτε κ. Ερντογάν το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του!»

Τέλειωσαν οι εποχές της αθωότητας! Τώρα οι συνθήκες είναι τρομακτικές και η κυβέρνησή σας θα βρεθεί υπόλογη γι’ αυτά που κάνει στον λαό που σας τίμησε και στην χώρα ως υπόσταση, ως οντότητα, ως ακεραιότητα. Θα βρεθείτε υπόλογοι όχι για σκάνδαλα τύπου Novartis, αλλά για εσχάτη προδοσία.

Α.Ρ.

Υστερόγ.: Το καθεστώς Γκρίζων Ζωνών στο Αιγαίο το νομιμοποίησε το αποδέχτηκε και το υπέγραφε ο Κώστας Σημίτης. Αλήθεια γιατί διώκεται ακόμα ο Τσαχατζόπουλος; Μήπως αν εξαιρέσομε την βουτακιά στο μέλι που την κάνανε όλοι δεν έκανε τα χατήρια στους ξενους; Δηλαδή δεν ήταν προδότης;

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

34o Grand Prix Μάχης της Κρήτης – Στέλιος Καραμπινάκης 2024

Ο Σκοπευτικός Σύλλογός “O Βάρδας” διοργανώνει στο Εθνικό Σκοπευτήριο...

Σπιτικές προτάσεις: Τσουρέκια

Τέσσερα κιλά αλεύρι, δέκα αβγά (τα δύο απ’ αυτά...

Μουσική παράσταση με αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία στην αυλή της Κατάληψης Rosa Nera

Σε μια μουσική παράσταση με της συλλογικότητας, αύριο Σάββατο...