18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Ο καθηγητής για τα απολιθωμένα ίχνη της Κισσάμου: Δεν τα έκλεψα, τα πήρα για να διακοσμήσω το σπίτι μου

Ημερομηνία:

Μια … διαφορετική εκδοχή δίνει ο Χανιώτης εκπαιδευτικών ο οποίος κατηγορείται ότι έκλεψε τα απολιθώματα βάδισης προγόνου του ανθρώπου ηλικίας 5,7 εκατομμυρίων ετών από την Κίσσαμο.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τα είχε βρει μαζί με τη σύζυγό του πριν από τέσσερα χρόνια καθώς έψαχνε για κοχύλια και πετραδάκια, τους άρεσαν, τα πήραν και τα διακόσμησαν στο σπίτι τους

Ο ίδιος λέει ότι «δεν είχε ιδέα για το τι πρόκειται. Ότι τα είχε βάλει στο τζάκι και στο καλοριφέρ του σπιτιού του στην Κίσσαμο και τα πήρε μαζί του στη Μακεδονία, γιατί είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του, συζεί με μία άλλη γυναίκα και είχε κάνει αίτηση για απόσπαση στη συμπρωτεύουσα». Μάλιστα, λέει ότι εκείνη, η εν διαστάσει δηλαδή σύζυγός του, έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία, για να τον μπλέξει, επειδή δεν έχουν καλές σχέσεις.

«Ήταν καλοκαίρι πριν περίπου τέσσερα χρόνια. Δεν τα ξεκολλήσαμε. Εμείς τα βρήκαμε με τη σύζυγό μου και τα πήραμε, γιατί μας άρεσαν. Ο χώρος ήταν αφύλακτος. Εάν ήταν τόσο σημαντικά, γιατί δεν προστατευόταν ο χώρος; Ορκίζομαι στα παιδιά μου ότι λέω αλήθεια. Θα μπλέξω άδικα και πρέπει να βγάλω τη ρετσινιά από πάνω μου» λέει στην Πατρίδα και στον Θάνο Περβολαράκη.

Με πληροφορίες από την εφημερίδα Πατρίς

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...