19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Ο καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ είναι από μονάδα στα Χανιά και με τη “βούλα”

Ημερομηνία:

 

«Η βράβευση αποτελεί ανταμοιβή των κόπων επί σειρά ετών. Από εκεί και πέρα δε σημαίνει τίποτε περισσότερο, γιατί η μάχη στο Αιγαίο είναι καθημερινή. Απλώς ο τίτλος αυτός με γεμίζει με μεγάλες ευθύνες για να μεταδώσουμε τις εμπειρίες μας στους νεότερους και να κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε το καθήκον μας. Η διάκριση είναι αποτέλεσμα συνδυασμού αρκετών παραγόντων, καθώς από τη μία παίζει σημαντικό ρόλο η εκπαίδευση στο δύσκολο περιβάλλον του Αιγαίου, και από την άλλη η εμπειρία σε πραγματικές συνθήκες».

Αυτό είναι το σχόλιο του υποσμηναγού Χαρίλαου Νίκου που έλαβε τον τίτλο του «1ου καλύτερου Πολεμιστή» του ΝΑΤΟ έπειτα από σκληρά γυμνάσια, που διήρκεσαν έναν μήνα στην Ισπανία, μεταξύ αεροπορικών δυνάμεων της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Γαλλίας, της Πολωνίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Ο 30χρονος χειριστής, που ανήκει στη 343 Μοίρα της Σούδας και είναι παντρεμένος και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού.

1)

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ