20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ο Κρητικής καταγωγής Ζακ Γαλιφιανάκης ετοιμάζει ταινία για τη μάχη της Κρήτης

Ημερομηνία:

Την πρόθεσή του να γυρίσει ταινία στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη αποκάλυψε ο ελληνικής καταγωγής κωμικός, Ζακ Γαλιφιανάκης ο οποίος μάλιστα σκοπεύει να «γυρίσει» ένα πολεμικό δράμα.

«Προσπαθώ να κάνω μια ταινία στην Ελλάδα σύντομα, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.Το σενάριό της γράφεται τώρα αλλά δεν είναι κωμωδία, είναι κάτι διαφορετικό: πρόκειται για ένα πολεμικό δράμα, γύρω από τη Μάχη της Κρήτης» λέει ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής»

Δήλωσε μάλιστα ότι θα πρέπει σιγά σιγά να…ξεσκονίζει τα Ελληνικά του!
«Θα πρέπει να ξεσκονίσω πολύ καλά τα ελληνικά μου»Αν καταφέρουμε να κάνουμε την ταινία – ένας συγγενής μου προσπαθεί να βρει άκρη μ’ αυτό – θα πρέπει να πέσω με τα μούτρα. Εκτός κι αν οι μόνες μου ατάκες είναι “προς τα πού είναι το μπάνιο” και “πού είναι η οδοντογλυφίδα μου»!

Απάντησε μάλιστα και στο γιατί πιστεύει ότι οι θεατές ταυτίστηκαν με την ταινία και τους ρόλους που υποδύονταν οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Hangover»: «Eίχε αρχετυπικούς χαρακτήρες με τους οποίους μπόρεσαν να ταυτιστούν οι θεατές. Νομίζω ότι άλλοι άνθρωποι έχουν μια παράξενη πλευρά που βγαίνει πότε πότε στην επιφάνεια, άλλοι μια κουλ, έξυπνη που επιτρέπει τα πάντα, άλλοι είναι πιο νευρικοί, παρασύρονται. Γι’ αυτό νομίζω ότι ταυτίστηκαν οι θεατές».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...