15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ο Λάμπης Ταγματάρχης το 1982 ως εθελοντής στην ΕΡΑ Χανίων | Φωτό

Ημερομηνία:

Θυμηθήκαμε αυτές τις μέρες με τον θόρυβο γύρω από τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, τον Λάμπη Ταγματάρχη του ’82 – ’83.

Τότε ο πολυσυζητημένος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ συνεργάζονταν με τον ιδρυτή του ΑΓΩΝΑ της ΚΡΗΤΗΣ Νίκο Αγγελάκη στον τομέα του ραδιοφώνου.

Ο Λάμπης Ταγματάρχης υπηρετούσε τη θητεία του σε μονάδα των Χανίων. Παράλληλα βοηθούσε εθελοντικά και την τοπική ΕΡΑ Χανίων στην προσπάθεια αναμόρφωσης του ραδιοφωνικού σταθμού, κυρίως στον ενημερωτικό τομέα που είχαν αναλάβει οι δημοσιογράφοι Μπάμπης Παπαδάκης (έφυγε πρόσφατα από τη ζωή) και ο Νίκος Αγγελάκης από κοντά και ο Λάμπης Ταγματάρχης.

TopΣημειωτέον ότι τότε το ραδιόφωνο της ΕΡΑ ήταν σχεδόν διαλυμένο και χρειάστηκε μεγάλη και επίπονη προσπάθεια για να ανανήψει.

Σήμερα 11 Ιουνίου που επαναλειτουργεί η ΕΡΤ και ως εκ τούτου και η ΕΡΑ Χανίων θυμηθήκαμε τις μέρες εκείνες όπου ο Λάμπης Ταγματάρχης και ο Νίκος Αγγελάκης ανέπτυξαν παράλληλα και δεσμούς φιλίας.

Πως περνά ο χρόνος, τότε εθελοντής, τώρα διευθυντής της ΕΡΤ.

Καλή επιτυχία Λάμπη. Προσδοκούμε πολλά!

*Στην φωτογραφία ο Νίκος Αγγελάκης με τον Λάμπη Ταγματάρχη αρκετά νεώτεροι και οι δύο σε δημόσια κοινωνική εκδήλωση τότε στα Χανιά

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ