19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ο Λευτέρης Λαζάρου στο Ηράκλειο της Κρήτης μαγειρεύει ” ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα”!

Ημερομηνία:

Στην Κρήτη, και πιο συγκεκριμένα στην Σταλίδα Ηρακλείου, μεταφέρεται η «δράση» της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου – Enterprise Greece (δημόσιου φορέα εποπτευόμενου από το Υπουργείο Ανάπτυξης) με τον αναγνωρισμένο σεφ Λευτέρη Λαζάρου να μαγειρεύει τσιπούρα και λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας, δηλαδή “Ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα”!

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις που απευθύνονται αντίστοιχα σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και σεφ, καθώς και ευρύ τουριστικό κοινό και εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος “Ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα” της εταιρίας Enterprise Greece, η οποία προσεγγίζει σταδιακά πολλά και διαφορετικά κοινά από άκρη σε άκρη της Ελλάδας για να μάθουμε όλοι καλύτερα πόσο εύκολο είναι να εντάξουμε στην καθημερινή διατροφή μας τη τσιπούρα και το λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας αλλά και την υψηλή διατροφική τους αξία.

Η πρώτη εκδήλωση με τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου και τη διατροφολόγο του δικτύου Διαιτολογικών Γραφείων Τροποποίησης Συμπεριφοράς και Ελέγχου Βάρους nutrimed, Δέσποινα Δασκαλάκη, πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Sentido Blue Sea Beach Hotel, την Τρίτη 23 Ιουνίου, στις 3 το μεσημέρι και απευθύνεται σε επαγγελματίες σεφ και φορείς.
Η δεύτερη εκδήλωση, πραγματοποιείται την ίδια ημέρα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, στις 7 το απόγευμα, όπου ο σεφ θα δημιουργήσει live cooking session και setup menu προς τους πελάτες του ξενοδοχείου με τσιπούρα και λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας, «μυώντας» τους έτσι στον γευστικό κόσμο των μοναδικών αυτών ελληνικών προϊόντων.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα αλιείας 2007 – 2013.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...