16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ο Μανούσος Βολουδάκης ζητά και αυτός διερεύνηση των καταγγελιών για εμπλοκή πολιτικών προσώπων στην υπόθεση Γιακουμάκη

Ημερομηνία:

Μετά από τους βουλευτές Αυγενάκη και Κεφαλογιάννη από τη Νέα Δημοκρατία, Μιχελογιαννάκη από ΣΥΡΙΖΑ και Κεγκέρογλου από ΠΑΣΟΚ και ο Μανούσος Βολουδάκης, πρώην βουλευτής πλέον της ΝΔ ζητά διερεύνηση των καταγγελιών για πολιτικές παρεμβάσεις στην υπόθεση Γιακουμάκη.

Πιο συγκεκριμένα, με ανάρτησή του ο Μανούσος Βολουδάκης, επικροτεί την πρωτοβουλία των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσουν ερώτηση για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη και ζητά άμεσα τη διερεύνηση πιθανών ευθυνών πολιτικών προσώπων στην εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά: “Δεν είναι δυνατόν για κάτι τόσο σοβαρό, να επικρατεί σιωπή. Αν πράγματι υπάρχουν ευθύνες, να αποδοθούν με τον αυστηρότερο τρόπο, τόσο από τη δικαιοσύνη όσο και από το πολιτικό σύστημα.”

Αναλυτικότερα, ο κ. Βολουδάκης σημείωσε τα εξής:

Άριστα έπραξαν οι κύριοι Λ.Αυγενάκης και Γ.Κεφαλογιάννης, οι οποίοι κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με την υπόθεση της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η ευχή όλων μας είναι πρώτα από όλα το παιδί να είναι καλά, και να βρεθεί το συντομότερο. Περαιτέρω, ορθώς επισημαίνουν οι βουλευτές Ρεθύμνης και Ηρακλείου της Ν.Δ., ότι οι καταγγελίες για πολιτικές παρεμβάσεις που μπορεί να συνδέονται με την υπόθεση, πρέπει να διερευνηθούν άμεσα. Δεν είναι δυνατόν για κάτι τόσο σοβαρό, να επικρατεί σιωπή.

Αν πράγματι υπάρχουν ευθύνες, να αποδοθούν με τον αυστηρότερο τρόπο, τόσο από τη δικαιοσύνη όσο και από το πολιτικό σύστημα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ