17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Ο Μανώλης Σκουλάκης ευχαριστεί τον Αλέξη Τσίπρα για την επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου του Δήμου Χανίων

Ημερομηνία:

Ο πρώην υπουργός Υγείας και πρώην Δήμαρχος Χανίων Κ. Μανώλης Σκουλάκης μετά την χθεσινή έκτακτη επίσκεψη του Κ. Πρωθυπουργού στα Χανιά και ιδιαίτερα για το ενδιαφέρον του για το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου του Δήμου Χανίων του απέστειλε τη παρακάτω επιστολή:  

“κ. Πρόεδρε,

Σας ευχαριστώ και εσάς και τους συνεργάτες σας για την επίσκεψη σας στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου του Δήμου Χανίων, στο οποίο στεγάζονται οι (2) δύο ΤΟΜΥ , με στόχο την ενίσχυση των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας στο Νομό μας.

Η επίσκεψη σας αυτή υποδηλώνει το ενδιαφέρον σας για την Δημόσια υγεία και πρόληψη και την αναγνώριση της επίσημης πολιτείας για το σημαντικό αυτό έργο με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Χανίων και παραχώρηση της χρήσης στην 7η ΥΠΕ Κρήτης.

Θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω ως Πρώην Δήμαρχος Χανίων (2011 – 2014) όλους τους συνεργάτες μου για την συμβολή τους για την ολοκλήρωση αυτού του σπουδαίου έργου (49 εγκρίσεις και αποφάσεις) για την κατεδάφιση του παλαιού Νοσοκομείου, ανέγερση του Κ. Υγείας –προμήθεια του εξοπλισμού (ξενοδοχειακού και ιατροτεχνολογικού) και ένταξη και των (3) τριών αυτών υποέργων στο ΕΣΠΑ με απόφαση του περιφερειάρχη Κρήτης .

Εύχομαι ειλικρινά το παράδειγμα του Δήμου Χανίων να γίνει πιλότος και για άλλες περιοχές.

Είναι το βέλτιστο αποτέλεσμα της συνεργασίας  Πολιτείας – Περιφέρειας και Δημοτικών Αρχών.

Η πραγματική συνεισφορά του Κέντρου Υγείας Δήμου Χανίων θα φανεί όταν θα προσληφθούν τα τριάντα (30) άτομα μόνιμο προσωπικό (12 γιατροί και 18 μη ιατρικό προσωπικό) όπως προβλέπεται στην έγκριση σκοπιμότητας του έργου και την ένταξη του στο ΕΣΠΑ.

Με εκτίμηση

Εμμανουήλ Σκουλάκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...