15.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Ο Μπόμπολας ζητά την εξόφληση 14 εκατ. ευρώ από το Mega

Ημερομηνία:

Σε μια κίνηση που αιφνιδίασε προχώρησε ο όμιλος Μπόμπολα  μέσω της εταιρείας Άνωση που εξέδωσε διαταγή πληρωμής κάνοντας άμεσα απαιτητά από το Mega όλα τα τιμολόγια έκδοσης της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. για αγορές ταινιών που είχε εκχωρήσει στην ABC Factors (εταιρία Factoring).

Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν όλοι οι λογαριασμοί του Mega το οποίο είναι προφανές ότι δεν μπορεί να καλύψει υποχρέωση ύψους 14 εκατ. ευρώ. Επισημαίνεται ότι όπως έχει αποκαλύψει  ο κ. Φώτης Μπόμπολας είχε επιτακτικά ζητήσει να πληρωθούν υποχρεώσεις του Mega προς την Άνωση μέσα από το αύξηση κεφαλαίου των 15 εκατ. ευρώ η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Όμως οι απαιτήσεις είναι μέσα στο δάνειο των τραπεζών.

Εν τω μεταξύ στη συνεδρίαση του ΔΣ που έγινε χθες δεν ευρέθη λύση για την αντικατάσταση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Τηλέτυπου μετά την υποβολή παραίτησης από τον κ. Πεφάνη με αποτέλεσμα η εταιρία να παραμένει διοικητικά ακέφαλη.

Η κατάσταση που διαμορφώνεται μπορεί να οδηγήσει  σε κατάρρευση τον τηλεοπτικό σταθμό και μάλιστα όχι από εξωγενείς παράγοντες αλλά από τις κινήσεις που έχουν κάνει οι ίδιοι οι μέτοχοι του καναλιού.

newpost.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...