15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ο Μ. Σκουλάκης για την τοποθέτηση Βιρβιδάκη: Ευκαιρία να προωθηθούν σημαντικά θέματα του Δήμου Χανίων

Ημερομηνία:

Από καρδιάς καλή επιτυχία στον Κ. Βιρβιδάκη για την τοποθέτησή του ως Υφυπουργός στο Υπουργείο Ανάπτυξης, αρμόδιος σε θέματα ΕΣΠΑ, ευχήθηκε σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr ο Δήμαρχος Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης ο οποίος σημείωσε ότι είναι ευκαιρία να προωθηθούν σημαντικά θέματα του νομού Χανίων και ιδιαίτερα του Δήμου Χανίων.
Συγκεκριμένα ο κ. Σκουλάκης ανέφερε:

Ασφαλώς και είναι ευχάριστο για ένα Νομό και κατ’ επέκταση για ένα Δήμο κάποιος εκπρόσωπός του στο κοινοβούλιο να ορκίζεται Υφυπουργός και μάλιστα σε ένα πόστο τόσο σημαντικό όσο είναι αυτό του αρμόδιου για θέματα ΕΣΠΑ.

Πιστεύω και εύχομαι ο κ. Βιρβιδάκης με την εμπειρία που έχει και τη γνώση των προβλημάτων όλου του Νομού και ιδιαίτερα του Δήμου Χανίων να βρει τρόπο να συμβάλλει, με αποφάσεις του πλέον, στην προώθηση θεμάτων του νομού όσο και κυρίως του Δήμου Χανίων στον οποίο θήτευσε επί οκτώ χρόνια και εξακολουθεί να είναι δημοτικός σύμβουλος.

Του εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και καλή συνεργασία και από εμάς τουλάχιστον είναι αυτονόητο ότι θα επιδιωχθεί. Το είπαμε προς τον κ. Βιρβιδάκη και με την ιδιότητα που έχει ως βουλευτής το λέμε τώρα με την ιδιότητά του ως Υφυπουργός

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ