14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Ο Ντάισελμπλουμ και Σούλτς έρχονται την Πέμπτη στην Αθήνα

Ημερομηνία:

Ο πρόεδρος του  Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, με την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης, δήλωσε ότι μίλησε με τον νέο υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας, που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ο Γιάννης Βαρουφάκης, και ανακοίνωσε πως θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να συναντηθεί μαζί του. Στην Αθήνα όπως ανακοινώθηκε εντός της εβδομάδας θα έρθει και ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ώστε να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η επικοινωνία του οικονομικού επιτελείου με το επικεφαλής του Eurogroup έγινε σε καλό κλίμα και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την Πέμπτη.

Την ίδια ημέρα στην Αθήνα θα έρθει και ο Μάρτιν Σούλτς, ο οποίος θα επισκεφτεί τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.Την συνάντηση την είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου αμέσως μετά την εκλογική νίκη του κ. Τσίπρα. Ο ίδιος είχε διαβεβαιώσει χθες πως θα κάνει  ό,τι περνάει από το χέρι του, όπως είπε, ώστε να βοηθήσει να βρεθεί μια αμοιβαία αποδεκτή βιώσιμη λύση. «Και σκοπεύω να έρθω στην Αθήνα να σε συναντήσω αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης στα μέσα της εβδομάδας και πριν πάω στη Μέρκελ την Παρασκευή» είπε ο κ. Σουλτς στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την Κυριακή με τον κ. Τσίπρα.

tvxs.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...