14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ο Νότης Μαριάς έφερε στη Βουλή την απόφαση της ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα στον KPHTH FM 1015 και στην KPHTH TV1

Ημερομηνία:

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά δημοσιεύματα που αφορούν τον KPHTH FM 1015, την KPHTH TV1 και τον «Αγώνα της Κρήτης» σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τη ΔΕΗ.Τα παραπάνω ΜΜΕ είναι από τα παλαιότερα στο νομό και χρόνια τώρα συνεισφέρουν στην πλουραλιστική πληροφόρηση και την προβολή των προβλημάτων της Κρήτης. Ιδιαίτερα δε μετά το μνημόνιο έχουν μια σαφή αντιμνημονιακή στάση.

Τελευταία βρίσκονται στο στόχαστρο καθώς από την Τρίτη 26/3 με την άκαμπτη στάση που ακολουθεί η ΔΕΗ η οποία αρνείται τον καθιερωμένο διακανονισμό, έχουν έρθει αντιμέτωπα με δυσβάστακτες ζημιές και έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Σειρά φαίνεται πως έχει «Αγώνας της Κρήτης».

Έτσι η ΔΕΗ που συνεχίζει να κόβει το ρεύμα σε φτωχούς, σε άνεργους και σε επιχειρήσεις στην προκειμένη περίπτωση αρνείται πεισματικά μια εύλογη ρύθμιση και διακανονισμό στα παραπάνω ΜΜΕ δηλ σε πελάτες της  που πλήρωναν κανονικά εδώ και χρόνια, και που τώρα, βρίσκονται σε προσωρινή αδυναμία λόγω της οικονομικής κρίσης.

Στην αναφορά ο Βουλευτής  Νότης  Μαριάς ζητάει απάντηση,  ενέργειες και σχετική ενημέρωση.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ