13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ο Νότης Μαριάς συμπαραστέκεται στα αιτήματα των βενζινοπωλών

Ημερομηνία:

O Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαρίας έστειλε επιστολή στο Σύνδεσμο Πωλητών Πετρελαιοειδών Ν. Ηρακλείου που σε συνεργασία με την Ένωση Πρατηριούχων Βενζίνης και   Πετρελαιοειδών Ν. Χανίων, την Ένωση Πρατηριούχων Βενζίνης και   Πετρελαιοειδών Ν. Ρεθύμνης και το Σύλλογο Βενζινοπωλών Ν. Λασιθίου πραγματοποίησε σήμερα συνάντησή  με θέμα το νέο φορολογικό τοπίο για τα πρατήρια καυσίμων από το 2013 και τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις για τους όρους ίδρυσης και λειτουργίας νέοϊδρυόμενων και παλαιών πρατηρίων.Χαιρέτισε την εκδήλωσή τους και αναμένει να του αποστείλουν τα συμπεράσματα της ενημερωτικής ημερίδας τους, προκειμένου να τα λάβει υπόψη του στα πλαίσια της άσκησης των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων.

Παρακαλεί να τον υπολογίζουν στους συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους τους στον αγώνα για την εκπλήρωση των αιτημάτων του κλάδου τους, καθώς και στην προώθηση των δράσεων που θα αναλάβουν στην κατεύθυνση αυτή.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ