24.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Ο ΟΦH ξανά προς τη δόξα τραβά

Ημερομηνία:

Η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε από τα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου η αύρα αυτού του γηπέδου και αυτής της φανέλας. Ο ΟΦΗ με τον μυθικό και αείμνηστο Γκέραρντ μας προσέφερε πολλά. Τώρα ήρθε η ώρα του να τον θαυμάσουμε ξανά και μάλιστα με έναν τρόπο που μοιάζει πολύ κοντά στο ολλανδικό ποδόσφαιρο, όπως η χώρα καταγωγής του παλιού προπονητή του. Αυτή τη στιγμή ο ΟΦΗ είναι πλέον ξανά μία υπολογίσιμη δύναμη και αυτό αποτυπώνεται παντού. Από τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι ομάδες που τον βρίσκουν μπροστά τους μέχρι τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος και τις αποδόσεις που βγάζουν πάνω στην κρητική ομάδα, μπορείτε να ενημερώνεστε στο https://www.scorakias.com/ για αποδόσεις και προγνωστικά για τον ΟΦΗ.

Σούπερ επίθεση

Αλήθεια ποιος θα μπορούσε να το πιστέψει ότι μετά τη συμπλήρωση 10 αγωνιστικών, ο ΟΦΗ όχι μόνο θα είναι στην τετράδα, αλλά θα έχει τη 2η καλύτερη επίθεση στη λίγκα πίσω από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Σίμου έχει σκοράρει 19 φορές και αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα αν συνυπολογίσουμε ότι και η Σούπερ Λιγκα παραδοσιακά δεν είναι ένα από τα πλέον παραγωγικά πρωταθλήματα. Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι τρίτος στη διαφορά τερμάτων με +7!

Σεμέδο-Τσιλιανίδης: Το πλέον παραγωγικό δίδυμο

Τα επιτεύγματα όμως δεν σταματούν εδώ και δεν είναι μόνο ομαδικά, είναι και ατομικά. Ρίχνοντας μία ματιά στον πίνακα των σκόρερ βλέπουμε ότι Σεμέδο και Τσιλιανίδης έχουν σκοράρει από πέντε γκολ. Στο σύνολο ματς κάνουν 10 δηλαδή. Είναι το πλέον παραγωγικό δίδυμο επιθετικών σε μία ομάδα. Ίδιο αριθμό τερμάτων, 10 δηλαδή, έχουν μόνο οι Σβιντέρσκι και Μίσιτς του ΠΑΟΚ, αλλά αυτοί είναι επιθετικός και μέσος με έξι και τέσσερα γκολ αντίστοιχα.

Ο μήνας κλείνει με ΑΕΚ

Μπορεί άραγε ο ΟΦΗ να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία μέχρι το φινάλε; Θα είναι στα πλέι οφ τίτλου; Πάντα η διάρκεια μετρά σε όλα τα πράγματα, πολλώ δε μάλλον στον αθλητισμό. Πιο σημαντικό είναι το τι μπορεί να κάνει την τελευταία μέρα του τρέχοντος μήνα, όταν και θα υποδεχτεί την ΑΕΚ. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Ο ΟΦΗ έχει επιστρέψει, ο αντίπαλος είναι μεγάλος και ο κόσμος του θέλει να δει την αγαπημένη του ομάδα να τραβά ξανά προς τη δόξα. Τις απαντήσεις… θα τις πάρουμε σύντομα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...