13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Ο “πλούσιος” Δήμος Ιεράπετρας ξόδεψε για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις όσα ο Δήμος της Αθήνας;

Ημερομηνία:

Την απίστευτη σπατάλη στον Δήμο Ιεράπετρας καταγγέλλει ο Μανώλης Λουτσέτης.

Όπως αναφέρει σε σχετική επιστολή ο “πλούσιος” Δήμος Ιεράπετρας θα ξοδέψει για τις χριστουγεννιάτικες του εκδηλώσεις το ποσό των 51.569,51 ευρώ τη στιγμή όπου ολόκληρος Δήμος Αθηνών θα δαπανήσει για τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων το ποσό των 56.183 ευρώ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, μόνο για τη χθεσινή εκδήλωση με την Ελένη Φουρέιρα που τραγούδησε για μιάμιση ώρα δίχως ορχήστρα ξοδεύτηκε το ποσό των 14.960 ευρώ δίχως να υπολογίζονται τα έξοδα για τη διαμονή σε ξενοδοχεία και διατροφή.

Άραγε, στο Δήμο Ιεράπετρας των 28.000 κατοίκων δεν έχουν άλλες πιο επείγουσες ανάγκες; Ή είναι πράγματι τόσο πλούσιος ώστε να ξοδεύει τέτοια τεράστια ποσά για γιορτές και πανηγύρια;

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

Σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία και χαρά σε όλους .

Δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω τα τεκταινόμενα από το κ. Δήμαρχο Ιεράπετρας, και τις αποφάσεις που παίρνει ο κ. Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, σπαταλώντας τα χρήματα των Δημοτών.

Καλά έλεγαν οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι < άρτον και θεάματα >

Καλά πήγε και η χθεσινή εκδήλωση με την κ. Ελένη Φουρέιρα, χωρίς ορχήστρα , καλά ήταν όμως και τα 14.960 ευρώ που πήρε η τραγουδίστρια, χωρίς τα ξενοδοχεία και λοιπά έξοδα.

Πλούσιος ο Δήμος Ιεράπετρας , έχει λύσει όλα τα προβλήματα της πόλης και των χωριών του και μπορεί να διαθέτει για θεάματα 51.569,51 ευρώ από το προϋπολογισμό του Δήμου, δηλαδή από τα χρήματα των Δημοτών. Αν προσθέσετε και τα χρήματα από τους Χορηγούς τα ποσά είναι πολύ μεγαλύτερα.

Κάνω μια έρευνα ενδεικτική, τι ποσά δαπάνησαν οι άλλοι Δήμοι της Χώρας στις εορταστικές εκδηλώσεις Χριστουγεννιάτικων εορτών 2018-2019 , και θα σας την στείλω σε λίγες μέρες.

Ενδεικτικά σας ενημερώνω ότι ο Δήμος της Αθήνας θα δαπανήσει για τις εορταστικές εκδηλώσεις Χριστούγεννα 2018-2019 το ποσό των 56.183 ευρώ, όσα  δηλαδή και η πλούσια πόλη της Ιεράπετρας.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...