22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

”Ο πρωθυπουργός μας δουλεύει όλους”

Ημερομηνία:

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, για τη μη άμεση εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ, ώστε να ανοίξει η ΕΡΤ, εξαπολύει ο Μιχάλης Καρχιμάκης, μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της κίνησης των «75».Κατά τον κ. Καρχιμάκη «οι διαρροες του Μαξιμου δείχνουν ότι ο Σαμαράς δεν έχει απομακρυνθεί απο την θέση του,για το κλείσιμο της Δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφωνίας. Συνεχίζει να επιμένει στις αρχικές του θέσεις με ψευτοπαραλλαγες ,που επιβεβαιώνουν την προσβλητική και απρεπή του στάση απέναντι στους συγκυβερνωντες εταίρους. Η λειτουργία του ως μονοκομματικου μορφωματος δείχνει τη σκληρή Δεξιά του νοοτροπία».

Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι «η απόφαση του Συμβουλίου της Επικράτειας χρησιμοποιείται σαν τους χρησμούς της Πυθίας, που ο καθένας τους ερμηνεύει, δημόσια σύμφωνα με την δική του προσέγγιση» και τονίζει ότι «το κρεββατι του μυθικού Προκρούστη δεν μπορει να δώσει λύση. Η θολούρα και η αμφισημια επιτεινουν το μπέρδεμα».

Επικρίνει τον πρωθυπουργό για την πολιτική που ακολουθεί συνολικά και εδικά στο θέμα των απολύσεων, καταλογίζοντάς του «πολιτικό και κοινωνικό παραλογισμό».

Προσθέτει ότι «η μόνη πράξη που απομένει απέναντι στον εμμονικο και Δεξιό Σαμαρά είναι η  σύγκρουση απέναντι στις επιδιώξεις του να υπηρετήσει μόνο ιδιωτικά συμφέροντα και να παραδώσει τα φιλέτα της δημόσιας ενημέρωσης στους ιδιώτες που συγκυριακα θέλουν να τον εμφανίζουν σαν τον γιο του “Πάρτα Όλα”, τον απέραντο και τον μοναδικό που σώζει την χώρα. Ξεχνώντας ότι υπονόμευσε και την χώρα και τους ανθρώπους,  ότι εξαπάτησε με κάλπικες δεσμεύσεις τους πολίτες, επιβαλοντας τα χειρότερα απο αυτα που υποσχόταν και που κατηγορούσε τον προκατοχο του συμβάλλοντας και αυτός παραληρωντας στην πτώση μιας εκλεγμένης κυβέρνησης, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει το προσωπικο του απωθημενο να γίνει πρωθυπουργός και να υπηρετήσει τους Κακώς Έχοντες και Κατέχοντες,τους τραπεζίτες και όλα τα συστηματα της διαπλοκής στη χώρα».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ