16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ο ΣΑΟΡ διέγραψε τα 3 μέλη που εμπλέκονται με την απαγωγή Λεμπιδάκη

Ημερομηνία:

Διαγράφησαν τα τρία μέλη του ΣΑΟΡ που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση απαγωγής του Κρητικού επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη το βράδυ.

Μετά την βόμβα που κυριολεκτικά έσκασε στην κοινωνία του Ρεθύμνου, σχετικά με την υπόθεση Λεμπιδάκη και το γεγονός ότι φέρεται να εμπλέκονται τρία άτομα από το «Σωματείο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου» το οποίο επέδειξε έντονη δράση ενάντια στους πλειστηριασμούς ακινήτων βάζοντας πολλές φορές «φρένο» στην εκποίηση της περιουσίας Κρητικών, τέθηκε σοβαρό θέμα ακόμα για την υπόσταση του ίδιου του Σωματείου.

Για το λόγο αυτό, τα μέλη του της Διοίκησης του Σωματείου, σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, αποφάσισαν τη διαγραφή των τριών εμπλεκομένων ατόμων με την υπόθεση, ενώ όπως έγινε γνωστό προς το παρόν δεν τίθεται θέμα, παραίτησης του προέδρου του Σωματείου Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου κ. Ζαχαρία Κλάδου, ο οποίος παρέμεινε στη θέση του ύστερα από πιέσεις  δεκάδων Ρεθεμνιωτών που επιθυμούν να παραμείνει ενεργό το Σωματείο.

Ο πρόεδρος του ΣΑΟΡ κ. Κλάδος αφού εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για την εμπλοκή των μελών του σωματείου τόνισε ότι δεν μπορεί να πιστέψει,  ότι άνθρωποι που συναντούσε καθημερινά και εμπιστεύονταν συμμετείχαν σε μία τέτοια παράνομη και απάνθρωπη πράξη.

Στη συνέχεια τόνισε ότι ουδεμία σχέση έχει το σωματείο με τους τρεις συλληφθέντες, (τον ιδιοκτήτη της μάντρας όπου βρέθηκε ο απαχθείς, τον κτηματομεσίτη από το Ρέθυμνο και ένα ακόμα 45χρονο άνδρα με έντονη ακτιβιστική δράση).

Πάντως όπως ο ίδιος πρόσθεσε, σκοπεύει σύντομα να προχωρήσει σε Γενική Συνέλευση και σε διενέργεια εκλογών.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πλήρωσε μεγαλοεπιχειρηματίας την εγγύηση αξιωματούχου του ΟΣΕ;

του Μανώλη Κοττάκη Με τον καπετάνιο του πλοίου, ο οποίος...

Απέραντη θλίψη στα Ανώγεια την 49χρονη μητέρα που “έσβησε” ξαφνικά

Βαθύτατη θλίψη σκόρπισε σήμερα στα Ανώγεια η είδηση του πρόωρου και...

Βοήθεια από την Κρήτη για τους γύπες της ηπειρωτικής Ελλάδας

Τρεις νεαροί γύπες με προέλευση από την Κρήτη απελευθερώθηκαν...