Ο Σπίρτζης λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Πολάκης ειναι υπέρ των εμβολιασμών

Μπορεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιωργος Κυρίτσης να διαχωρίζει τη θέση του από τον Παύλο Πολάκη λέγοντας οτι τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε θέσεις υγείας εκφράζει ο Ανδρέας Ξανθός όμως ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης από την πλευρά του λέει ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Πολάκης είναι υπέρ των εμβολιασμών…

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι το κόμμα του (αλλά και ο Παύλος Πολάκης) είναι υπέρ των εμβολιασμών. «Και μάλιστα σταθήκαμε στις ουρές για να κάνουμε εμβόλια, όχι σαν εσάς που στέλνατε τα στελέχη σας, στην αρχή, σε όλη την Ελλάδα», τόνισε ο ίδιος απευθυνόμενος προς τη Νέα Δημοκρατία, προσπαθώντας έτσι να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, αν και ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε ότι δεν έχει εμβολιαστεί.

Επανερχόμενος στην κριτική προς τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος σημείωσε ότι τόσο «η παράταξή μας όσο και ο Παύλος Πολάκης δεν κάνει εμπόριο ελπίδας μέσω των εμβολίων και αυτό που σας έχει πει μήνες τώρα, για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα, είναι να ρίξετε λεφτά στη δημόσια υγεία, στις δομές και στα φάρμακα».

«Έχετε θυσιάσει 6.000 συμπολίτες μας. Όταν ο πρόεδρος μας, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι ξεστοκάρετε για το AstraZeneca, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το κόμμα σας κάνανε μπούλινγκ, για μία ακόμη φορά. Τώρα επιχειρείτε το ίδιο για τον Παύλο Πολάκη. Για πείτε μας για το astrazeneca. To δώσατε σε εκατοντάδες χιλιάδες νέους ανθρώπους και το απαγορεύσατε τώρα; Τους θέσατε σε κίνδυνο; Έχoυν ευθύνη αυτοί που το έκαναν αυτό και η κυβέρνηση; Όχι; Έχετε ευθύνη και για αυτά και για τους 6.000, τουλάχιστον, συμπολίτες μας που πέθαναν. Με ευθύνη σας, με παραλείψεις σας. Βεβαίως και έχετε ευθύνη και τα κρύβετε. Τα κρύβετε με τον φίλτατο Σωτήρη και τις στημένες επιτροπές», τόνισε χαρακτηριστικά.