17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Ο Στάθης Στιβακτάκης πρωταγωνιστεί σε βίντεοκλιπ | Βίντεο

Ημερομηνία:

Ο γνωστός μελισσοκόμος από την Κρήτη δεν ήθελε να χαλάσει το χατήρι του θείου του

Ο Στάθης Στιβακτάκης, ο αγρότης που πέρυσι έκλεψε καρδιές με την εμφάνιση του στα συλλαλητήρια των αγροτών στο Σύνταγμα, συμμετέχει σε βιντεοκλίπ για το νέο cd του θείου του, Χρήστου Στιβακτάκη.

Tο τραγούδι το οποίο οπτικοποιήθηκε λέγεται «Δε τσι φοβούμαι τσ΄εγκρεμούς», και όπως θα δείτε παρακάτω συμμετέχει ο Στάθης Στιβακτάκης. Ο γνωστός μελισσοκόμος από την Κρήτη δεν ήθελε να χαλάσει το χατήρι του θείου του και έτσι πήγαν μαζί λίγο πριν τη κορυφή του Ψηλορείτη στην Περιοχή: Σκαρόνερο και πραγματοποίησαν τα γυρίσματα. Δείτε ένα από τα πλάνα του βιντεοκλίπ που δημοσιεύει το kriti-channel.blogspot.gr:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=cd4FnEX3nJ4″]

Δείτε εικόνες από τα γυρίσματα:





protothema.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ