20.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου στα Χανιά | Φωτός+Βίντεο

Ημερομηνία:

Τους τελευταίους 8 μήνες ο Στέλιος Σαλβαδόρ σε μια κομβική φάση της θρυλικής μπάντας επεξεργάζεται και ολοκληρώνει τις καλύτερες στιγμές απο τις νέες συνθέσεις του, ετοιμάζοντας το νέο του δίσκο. Ένα πολυαναμενόμενο μουσικό πρότζεκτ ,αφού το παρελθόν του συγκροτήματος μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές και μεγάλες απαιτήσεις.

 

Αυτές τις απαιτήσεις δηλώνει πιο σίγουρος απο ποτέ πως θα ικανοποιήσει στο έπακρο, δημιουργώντας παράλληλα το νέο Cd – Lp και μια “All star μπάντα”, παντρεύοντας το νεανικό ταλέντο και ενθουσιασμό που ήδη υπήρχε, με την εμπειρία και το μηχανισμό καταξιωμένων μουσικών, φτιάχνοντας έτσι τη μαγιά που θα αποδώσει στο 100% ,αυτήν την ιδιαίτερη αύρα που χαρακτηρίζει τους διαχρονικούς ύμνους του Στέλιου Σαλβαδόρ και φυσικά τα νέα τραγούδια που ανυπομονούνε να ακούσουν οι πολυάριθμοι πιστοί οπαδοί του. 

Τα Μωρά στη Φωτιά, το ιστορικό συγκρότημα του Στέλιου Σαλβαδόρ, εδώ και 25 πλέον χρόνια , με τέσσερα studio album και ένα 4πλό live cd+dvd, και την σε λίγες μέρες κυκλοφορία του νέου MAXI SINGLE, επηρέασε και επηρεάζει συγκροτήματα και μεμονωμένους καλλιτέχνες, με τραγούδια που αγαπήθηκαν από κοινό και ραδιόφωνα, επαναπροσδιορίζει και φέτος μουσικά και στιχουργικά το ελληνόφωνο ροκ. 

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=g9XB7xAyYC4″]

Με ανανεωμένη σύνθεση και καινούργια τραγούδια, δημιουργεί αξέχαστες συναυλίες γεμάτες μελωδία, δύναμη και αμεσότητα. Με κιθάρα, τρομπέτα, πλήκτρα, τύμπανα, μπάσο και φωνές ερμηνεύουν επί σκηνής όλα τους τα παλιά και νέα τραγούδια, που έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ. ’’Κάτω στην Πόλη» , «Παυσίπονο», «Αδρεναλίνη», «Μανιφέστο», «Βαβυλωνία», «Ο Χαμαιλέων», «Υποσχέσεις» «Μοιραίο Καραβάνι», «Smoking Rabbit» κ.α., αλλά και καινούργια ακυκλοφόρητα τραγούδια, είναι μερικά από αυτά που αποτελούν το πλούσιο πρόγραμμά τους.

Η σύνθεσή τους επί σκηνής είναι:

Στέλιος Σαλβαδόρ: μπάσο, φωνή

Λάκης Ραγκαζάς : κιθάρες

Φίλιππος Κωσταβέλης : πλήκτρα, συνθεσάιζερ

Χρήστος Εμεξεζίδης : τρομπέτα

Φώτης Τσακυρίδης : τύμπανα

10339705_10152756855414360_8940561548448732902_n

Η Ninja Goat Productions, διοργανώτρια φεστιβάλ (Blow Up) και συναυλιών στην πόλη των Χανίων, ανακοινώνει ότι μετά τον Δημήτρη Σαββόπουλο και τη συναυλία του στις 30 Οκτωβρίου, συνεχίζει αυτή τη φορά με τη συναυλία του συγκροτήματος “Μωρά στη Φωτιά” στις 6 Νοεμβρίου, στον χώρο εκδηλώσεων Astra, Βενιζέλου 118 Χαλέπα , ένα χώρο που πληρεί όλες τις προδιαγραφές μιας μουσικής σκηνής.

"google ad"

Το προσωπικό του μαγαζιού θα αποτελείται από όλα τα παιδιά που δουλεψάμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια για να σας φέρουμε μουσικές που αγαπάμε και δεν βλέπουμε συχνά στην πόλη μας.

Ώρα έναρξης 22:00

Όπως μας ενημερώνουν, αυτή τη φορά καλό θα είναι να ξεχάσουμε “καρεκλες τραπεζάκια στο κάτω διάζωμα την Πεμπτη στα Μωρά στην Φωτιά θα έχει pit”

Γεν. Είσοδος €10

Φοιτητικό €8 (με την επίδειξη Φοιτητικής Ταυτότητας ή κάρτας ανεργίας)

Τηλ. Κρατήσεων (για πάνω διάζωμα): 6982105310

Στη Ninja Goat Productions ελπίζουν η Πέμπτη να καθιερωθεί στη συνείδηση των μουσικόφιλων ως η μέρα που απολαμβάνουμε γνώριμες μουσικές και ανακαλύπτουμε νέες! Κάθε Πέμπτη στις 22:00 η μουσική συνάντηση της πόλης!

Οι επόμενες συναυλίες

Πεμπτη 13 Νοεμβρίου, UNIVERSE 217

Πεμπτη 20 Νοεμβρίου, ΤΒΑ( θα ανακοινωθεί σύντομα)

Πεμπτη 27 Νοεμβρίου, BEGGAR’S BLUES DIARY

Πεμπτη 4 Δεκεμβρίου ΑCTIVE MEMBER

Πληροφορίες – Ανακοινώσεις στην σελίδα της Ninja Goat Productions στο facebook

Δείτε και φωτός από την προηγούμενη συναυλία με τον Διονύση Σαββόπουλο:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...