17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Χανίων παρέλαβε τα self tests

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή του ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Χανίων ενημερώνει ότι παρελαβε τα self tests:

Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Χανίων βρίσκεται πολλές δεκαετίες στο πλευρό του επιστήμονα φαρμακοποιού, σταθερά κι αθόρυβα δίπλα στην κοινωνία και τις ανάγκες της.

Σας ενημερώνουμε ότι ως η μοναδική φαρμακαποθήκη του νομού μας και μια από τις μεγαλύτερες της Κρήτης, συμμετέχουμε στην αποθήκευση και διανομή των self test σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται δίχως κανένα οικονομικό όφελος για τον Συνεταιρισμό, αντιθέτως κινητοποιούμε το σύνολο των δυνάμεών μας για να εξασφαλίσουμε τις παραδόσεις των test με ταχύτητα κι αξιοπιστία.

Το κέρδος μας θα είναι η συμβολή μας στην προστασία της δημόσιας υγείας και η έξοδος από την υγειονομική κρίση το συντομότερο δυνατόν.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών έχει ήδη παραλάβει τα πρώτα self-test, και σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας θα τα προωθήσει άμεσα στα φαρμακεία.

Τα τεστ θα είναι διαθέσιμα για το κοινό διαμέσου των φαρμακείων μόλις ενεργοποιηθεί η ψηφιακή πλατφόρμα, στη οποία θα δηλώνεται το ΑΜΚΑ του ενδιαφερόμενου και η διανομή θα γίνεται πάντα σύμφωνα με την προτεραιότητα που έχει ορίσει η κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ