18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Ο David Lynch επιστρέφει στο Twin Peaks

Ημερομηνία:

Σε ένα σίριαλ που μοιάζει ήδη να βρίσκεται κάτω από το πέπλο μυστηρίου που σκεπάζει οτιδήποτε συμβαίνει στο «Twin Peaks», ο David Lynch ανακοίνωσε πως επιστρέφει τελικά για τον τρίτο κύκλο της σειράς.

Η ανακοίνωση του τρίτου κύκλου του «Twin Peaks» τον Οκτώβριο που μας πέρασε υπήρξε με διαφορά το μεγαλύτερο τηλεοπτικό (και κινηματογραφικό) νέο της χρονιάς – αν όχι της δεκαετίας.

Ο ενθουσιασμός χτύπησε κόκκινο, τα αφιερώματα στην εμβληματική σειρά ξεφύτρωναν από παντού, τα νέα για το ποιος από το αυθεντικό καστ θα επιστρέψει και ποιος όχι κράτησαν για καιρό το ενδιαφέρον σε ανεβασμένα επίπεδα… μέχρι τη στιγμή που ο Ντέιβιντ Λιντς δήλωσε πως αποχωρεί από το πρότζεκτ το οποίο όχι μόνο θα επιμελούνταν αλλά θα σκηνοθετούσε και εξ ολοκλήρου.

Οι φήμες ήθελαν τον λόγο της αποχώρησης να είναι οικονομικός, αλλά με τον Ντέιβιντ Λιντς δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Και κάπως έτσι, μερικούς μόνο μήνες μετά την μεγάλη αναγγελία της επιστροφής του, το «Twin Peaks» έμεινε στον αέρα με τους φανατικούς θαυμαστές αλλά και το ίδιο το καστ της σειράς να διοργανώνουν καμπάνιες για την επιστροφή του δημιουργού του.

Μέχρι σήμερα, όπου ο Ντέιβιντ Λιντς αποφάσισε πως το «Twin Peaks» δεν θα ήταν τίποτα χωρίς τον ίδιο και με ανακοινωσή του στο Twitter επιβεβαίωσε όχι μόνο πως επιστρέφει στον τρίτο κύκλο της σειράς, αλλά και πως θα τον σκηνοθετήσει μόνος του – και μάλιστα με περισσότερα επεισόδια από τα 9 που αρχικά είχαν προγραμματιστεί.

To Showtime επιβεβαίωσε λίγο αργότερα το νέο, δηλώνοντας πως το δίκτυο διαπραγματεύτηκε ένα νέο συμβόλαιο με τον Ντέιβιντ Λιντς: «Ο Ντέιβιντ θα σκηνοθετήσει όλο τον κύκλο, ο οποίος θα αποτελείται από περισσότερες από τις εννιά ώρες που ήταν αρχικά προγραμματισμένες.»

Μετά, λοιπόν, από ένα roller coaster συναισθημάτων που προκάλεσε η ανακοίνωση του τρίτου κύκλου, η απότομη διακοπή του και τώρα η επαναφορά του στην παραγωγή, μπορούμε απλά να απολαύσουμε ένα φλιτζάνι καφέ και να περιμένουμε υπομονετικά μέχρι το 2016.

news247.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...