19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Πάνω από τις Σεϋχέλλες: Στην 15άδα των καλύτερων προορισμών στον κόσμο για γαμήλιο ταξίδι η Κρήτη – Πρώτος προορισμός η Σαντορίνη

Ημερομηνία:

Ως καλύτερος προορισμός γαμήλιου ταξιδίου στον κόσμο αναδεικνύεται η Σαντορίνη στη σχετική κατάταξη της αμερικανικής εφημερίδας US News, η οποία καταρτίζεται βάσει απόψεων ειδικών και προτιμήσεων του κοινού.

Για τις ανάγκες της κατάταξης, χρειάστηκε να υπολογιστούν χιλιάδες ψήφοι ταξιδιωτών καθώς και γνώμες ειδικών προκειμένου να καθοριστούν οι καλύτεροι προορισμοί για διακοπές νεόνυμφων.

Οι προορισμοί παραλίας κερδίζουν τις πρώτες θέσεις, όμως στην κατάταξη των 15 καλύτερων υπάρχει εύρος επιλογών από πόλεις πλούσιες σε πολιτιστική κληρονομιά έως εμπειρίες περιπέτειας, ώστε να ικανοποιούνται όλα τα γούστα.

Δείτε την κατάταξη…

1. Σαντορίνη

Santorini

Γνωστή για τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματά της, η Σαντορίνη είναι πλούσια σε γεύσεις και ρομαντικά ξενοδοχεία ειδικά για τα νεαρά ζευγάρια.

Οι νιόπαντροι μπορούν να απολαύσουν τις μαύρες και κόκκινες παραλίες της ή να επισκεφθούν τα οινοποιεία το νησιού.

2. Μπόρα Μπόρα

Bora Bora

Τα Μπόρα Μπόρα διαθέτουν εξαιρετικό τοπίο που είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου (ή καλύτερα του ηφαιστείου). Οι νιόπαντροι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε έναν αριθμό παραθαλάσσιων resort. Οι τιμές των ξενοδοχείων είναι υψηλές, όμως αξίζει τον κόπο.

3. Μαλδίβες

Maldives

Αν εσείς και ο σύντροφός σας θέλετε πραγματικά να αποδράσετε από την καθημερινότητα, κατευθυνθείτε στις Μαλδίβες. Αυτή η απομακρυσμένη νησιωτική αλυσίδα προσφέρει απομόνωση και ρομαντισμό. Οι εξαιρετικές υπρηεσίες και ευκολίες που θα βρείτε στα resort θα σας κάνουν να μην θέλετε να φύγετε από τα ιδιωτικά σας μπάνγκαλόου.

"google ad"

4. Μάουι

Maui

Με ζούγκλες προς εξερεύνηση, ηφαίστεια και μονοπάτια πεζοπορίας, το Μάουι αποτελεί ένα εξαιρετικό μέρος για να γυμναστείτε μετά το γάμο. Τα ζευγάρια μπορούν να βαδίσουν μίλια ακτογραμμής ή να κατευθυνθούν στο Road to Hana για θέα που κόβει την ανάσα.

5. Ταϊτή

Tahiti

Παρότι λίγο πιο τραχύ από το αδελφό νησί Μπόρα Μπόρα, η Ταϊτή δεν είναι λιγότερο ρομαντική. Τα ζευγάρια μπορούν να απομονωθούν στα resort, να χαλαρώσουν στις σκουρόχρωμες αμμουδιές και να δοκιμάσουν φρέσκια γαλλική κουζίνα στην πρωτεύουσα, Pape’ete.

6. Μπαλί

Bali

Με τα ηφαίστεια και τους πέτρινους ναούς του, το Μπαλί προσφέρει ένα αξέχαστο φόντο για οποιοδήποτε γαμήλιο ταξίδι. Μπορείτε να εξερευνήσετε τις όμορφες παραλίες του, ή να επισκεφθείτε τους ελέφαντες της Σουμάτρα.

7. Φίτζι

Fiji

Οι παραλίες στα Φίτζι προσφέρουν την απόλυτη απομόνωση. Τα πολυτελή resort και οι δραστηριότητες όπως η κολύμβηση με αναπνευστήρα ή το σερφινγκ κοντά στο Mamanucas, ξεχωρίζουν ως τα απαραίτητα συστατικά του γαμήλιου ταξιδίου στον προορισμό.

8. Βρετανικές Παρθένες Νήσοι

British Virgin Islands

Είναι ακριβά, όμως η αποκλειστικότητά τους ανεβάζει την ελκυστικότητα των διακοπών εδώ. Οι νεόνυμφοι θα μπορούν να εξερευνήσουν 60 νησιά με αμέτρητες αμμουδιές.

9. Παρίσι

Paris

Η Πόλη του Φωτός προσφέρει στους νεόνυμφους την απόλυτη εμπειρία επιτήδευσης και ρομαντισμου. Από την ηρεμη ατμόσφαιρα των πολυτελών εστιατορίων έως τα εντυπωσιακά αξιοθέατα, το Παρίσι είναι πρακτικά φτιαγμένο για τους ερωτευμένους.

10. Μαρτινίκα

Martinique

Η Μαρτινίκα διαθέτει την κλάδη του Παρισιού με μπόνους τις όμορφες παραλίες και το ζεστό καιρό καθόλη τη διάρκεια του έτους. Θα βρείτε επίσης νόστιμο φαγητό και ποικιλία επιλογών διανυκτέρευσης, από γοητευτικά inn έως πολυτελή resort.

11. Καουάι

Kauai

To νησί της Χαβάης προσφέρει κάτι για κάθε ζευγάρι. Οι ιδιωτικές βίλες στις απομονωμένες παραλίες του είναι ιδανικές για όσους αναζητούν χαλάρωση, ενώ τα ζευγάρια που αγαπούν την περιπέτεια μπορούν να κάνουν πεζοπορία στην ακτή Na Pali, να εξερευνήσουν το Waimea Canyon ή να κάνουν καγιάκ στον ποταμό Wailua.

12. Βενετία

Venice

Η πόλη των καναλιών, των γόνδολων και της ιταλικής κουζίνας, αποτελεί εδώ και χρόνια αγαπημένο γαμήλιο προορισμό. Λόγω της δημοφιλίας της, ωστόσο, θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με τις υψηλές τιμές και τα μεγάλα πλήθη.

13. Κρήτη

Crete

Το μεγαλύτερο από τα ελληνικά νησιά διαθέτει 4 νομούς που προσφέρουν ποικιλία εμπειριών, από περιπέτειες στη φύση έως χαλάρωση στην παραλία. Οι αμμουδιές είναι εντυπωσιακές, καθώς και τα ξενοδοχεία, τα σπα και η κουζίνα.

14. Turks & Caicos

Turks & Caicos

Απευθύνεται σε πολυτελή πελατεία και διαθέτει πολυτελή ξενοδοχεία. Διαθέτει σημεία καταδύσεων. Επίσης τίποτα δεν είναι καταλληλότερο για νεόνυμφους από την ηλιοθεραπεία σε παραλία της Καραϊβικής.

15. Σεϋχέλλες

Seychelles

Οι απομονωμένες Σεϋχέλλες διαθέτουν εντυπωσιακές παραλίες και πολυτελή resort. Το γαμήλιο ταξίδι εδώ δεν είναι φθηνό, όμως το εντυπωσιακό τοπίο αξιζει τα λεφτά του.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...