16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Πένθος στον ιατρικό κόσμο των Χανίων – Πέθανε η Δομνίκη Τριανταφυλλίδου, διευθύντρια στην Παθολογική Κλινική στο Νοσοκομείο Χανίων

Ημερομηνία:

Στο πένθος βυθίστηκε ο ιατρικός κόσμος των Χανίων μετά από έναν ακόμα θάνατο μιας αγαπητής γιατρού με μεγάλη προσφορά, λίγες μόλις βδομάδες μετά και τον θάνατο της Χαράς Μυλωνάκη.

Η Δομνίκη (Δόμνα) Τριανταφυλλίδου ήταν διευθύντρια Παθολογίας στην Α’ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων.

Σχετικές ανακοινώσεις έδωσαν στη δημοσιότητα ο Ιατρικός Σύλλογος Χανίων, η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ ν. Χανίων αλλά και η 7η ΥΠΕ Κρήτης.

Ένωση Γιατρών ΕΣΥ ν. Χανίων: Δυσαναπλήρωτο κενό

Για “δυσαναπλήρωτο κενό” που αφήνει ο χαμός της Δόμνας Τριανταφυλλίδου κάνει λόγο η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ ν. Χανίων:

Μια νέα Παθολογική Κλινική…κάπου αλλού, κάπου μακριά…

Τα λόγια στέρεψαν, τα δάκρυα δε φτάνουν και για αυτή την απώλεια. Η Δόμνα δεν είναι πια μαζί μας και κανείς μας δε μπορεί να το συνειδητοποιήσει.

Δύσκολο να βρούμε λόγια για την περίσταση…μια εικόνα έρχεται στο μυαλό όσων έχουν ζήσει αρκετά χρόνια στο νοσοκομείο Χανίων…ο Κωστής, η Χαρά και η Δόμνα…μια φοβερή παρέα…κάπου εκεί στα επείγοντα…

Το κενό δυσαναπλήρωτο, από μια ΓΙΑΤΡΟ που τίμησε τον όρκο της μαχόμενη μέχρι τέλους. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στην Α’ Παθολογική κλινική. Στη μνήμη της η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Χανίων θα καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό στο συσσίτιο της Σπλάντζιας.

Θλίψη στον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων

Με ανακοίνωσή του και το Διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της Δόμνας Τρινταφυλλίδου εξέφρασε τη θλίψη του ενώ σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε τα εξής:

1ον Να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση του στην οικογένεια της.

2ον Να κατατεθεί αντί στεφάνου το ποσό των 200 ευρώ στην μνήμη της , για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ.

3ον Να δημοσιευτεί το παρόν στον ημερήσιο τύπο.

"google ad"

7η ΥΠΕ Κρήτης: Την αποχαιρετούμε με ειλικρινή θλίψη

Με αφορμή το άγγελμα του θανάτου της ιατρού της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Χανίων, με βαθμό Διευθύντριας, Δόμνας Τριανταφυλλίδου, η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης εκφράζει τη βαθιά της λύπη, δηλώνοντας τα ακόλουθα:

«Η απώλεια της αγαπητής γιατρού Δόμνας Τριανταφυλλίδου, που επί σειρά ετών υπηρέτησε την ιατρική, προσφέροντας με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση τις υπηρεσίες της στο Γ.Ν. Χανίων και τους πολίτες των Χανίων, στερεί την κοινωνία και το σύστημα υγείας της Κρήτης από ένα εξαίρετο μέλος της. Την αποχαιρετούμε με ειλικρινή θλίψη και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...