27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Πένθος στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο και στο Δήμο Χανίων από τον θάνατο της Ρούλας Ρουμελιωτάκη

Ημερομηνία:

Πένθος στο χανιώτικο ποδόσφαιρο αλλά και στον Δήμο Χανίων μετά τον χαμό της Ρούλας Ρουμελιωτάκη.

Η Ρούλα Ρουμελιωτάκη ήταν εργαζόμενη στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χανίων αλλά και γραμματέας του ΑΟ Κουμπέ ενώ ειχε διατελέσει και πρόεδρος του συλλόγου παλαιότερα.

Η Ρούλα Ρουμελιωτάκη έδωσε μία μεγάλη μάχη όμως δεν κατόρθωσε να βγει νικήτρια. Διατήρησε το χαμόγελό της έως το τέλος.

Ο σύζυγός της, Φραγκιος Ροκάκης ειναι ο προπονητής του ΑΟ Κουμπέ. Εκεί αγωνίζονται και δύο από τους γιους της, ο Γιάννης και ο Κώστας ενώ ο τρίτος γιος, ο Νίκος, παίζει στον Άρη Σούδα.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη για την απώλεια εργαζόμενης του Δήμου Χανίων

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης και το σύνολο της δημοτικής αρχής, εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια της Αργυρούς Ρουμελιωτάκη-Ροκάκη, εργαζόμενης στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χανίων.

Σε δήλωσή του, ο κ. Σημανδηράκης αναφέρει:

«Η είδηση του θανάτου της αγαπητής εργαζόμενης του Δήμου Χανίων, μας γέμισε θλίψη και οδύνη για τον αναπάντεχο χαμό της.

Η εκλιπούσα είχε σημαντική προσφορά και στην τοπική κοινότητα, έχοντας ασχοληθεί ενεργά σε ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο, όπου είχε διατελέσει πρόεδρος, ενώ ακόμα και στις δύσκολες ημέρες για εκείνη, δεν έπαψε να παλεύει και να προσφέρει παράλληλα στην κοινωνία.

Θερμά συλλυπητήρια εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οικογένεια και τους οικείους της».

Ο Συλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Χανίων

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζόμενων Ο.Τ.Α. Ν. Χανίων «εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον πρόωρο χαμό της συναδέλφου Αργυρώς Ρουμελιωτάκη.

Εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

Εκφράζουμε ακόμη, τη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους-σσες στο Τμήμα Καθαριότητας που έχασαν τόσο πρόωρα το γελαστό κορίτσι τους.

"google ad"

Τα μεγάλα όμορφα μάτια της, το χαμόγελό της, η αισιοδοξία και η όρεξη για τη ζωή είναι η εικόνα της Ρούλας στον Δήμο Χανίων.

Καλό ταξίδι…».

Συλληπητήριο τηλεγράφημα ΑΟ Κουμπέ

Η διοίκηση του ΑΟ Κουμπέ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια της γραμματέως και πρώην Προέδρου της ομάδας μας, Αργυρώ Ρουμελιωτάκη. Η εκλιπούσα διετέλεσε πρόεδρος του ΑΟ Κουμπέ συμβάλλοντας με τον δικό της τρόπο και με όλες τις δυνάμεις στην επαναδραστηριοποίηση της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας. Καλό ταξίδι Αγαπημένη μας…”

Συλληπητήριο τηλεγράφημα Αρη Σούδας

“Από την οικογένεια του Αρη Σούδας εκφράζονται η βαθιά θλίψη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή μας Νίκο Ροκάκη για την απώλεια της αγαπημενης του μητέρας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει”

Συλληπητήριο τηλεγράφημα Σούδας

“Από το Δ.Σ., τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας εκφράζονται τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του ποδοσφαιριστή του Άρη Σούδας Νίκου Ροκάκη για την απώλεια της μητέρας του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει”

Συλληπητήριο τηλεγράφημα ΠΑΕ Χανιά

Η ΠΑΕ Χανιά εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Αργυρώς Ρουμελιωτάκη, για την απώλεια της.

Η εκλιπούσα υπήρξε πρόεδρος και μετέπειτα μέλος του Δ.Σ. του ΑΟ Κουμπέ, έχοντας σημαντική προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Χανίων

 

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

INKA: Το Πάσχα του 2024 θα είναι ακριβότερο κατά 6% σε σχέση με πέρυσι

Το Πάσχα του 2024 θα κοστίσει 355,88. Δηλαδή το Πάσχα του...

Παραίτηση βόμβα Αϊνδιλή από την επιτροπή λαμπαδηδρομίας μετά το «σόου» με Σχοινά, Μιχαηλίδου, Μονογυιού και την οργή των αθλητών

Η είδηση του αποκλεισμού ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών από την λαμπαδηδρομία,...

Ηράκλειο: Ξεκίνησε η μεγάλη αντισεισμική άσκηση – Ήχησε το 112 | Φωτός

Με καθυστέρηση περίπου μιάμισης ώρας ξεκίνησε σε Ηράκλειο και Λασίθι η δεύτερη μέρα...