21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Παίκτης Μπόκα για κορωνοϊό: Πεθαίνει περισσότερος κόσμος από την πείνα από έναν ιό

Ημερομηνία:

Η Ρίβερ Πλέιτ αποφάσισε να μην κατέβει στον αγώνα με την Ατλέτικο Τουκουμάν για την Copa de la Superliga (το αντίστοιχο Λιγκ Καπ στην Αργεντινή), ενστερνιζόμενη την σοβαρότητα της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Παρ’ όλα αυτά, επειδή ενήργησε μόνη της και χωρίς την συγκατάθεση των ποδοσφαιρικών Αρχών, θα τιμωρηθεί, πιθανότατα με ήττα στα χαρτιά, αφαίρεση τριών βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Η Μπόκα Τζούνιορς, σε αντίθεση με την Ρίβερ Πλέιτ, έπαιξε κανονικά κόντρα στην Γοδόι Κρους (4-1), σε γήπεδο κεκλεισμένων των θυρών και, μετά το τέλος του αγώνα, ο Ζόρμαν Καμπουσάνο, ο οποίος πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του (το πρώτο του με την Μπόκα), έκανε την παρακάτω δήλωση.

«Πεθαίνει περισσότερος κόσμος από πείνα, από φτώχεια, από βία και επειδή μένει στον δρόμο, απ’ ότι από έναν ιό» υποστήριξε ο Κολομβιανός μέσος της Μπόκα, θέλοντας να επισημάνει τις συνέπειες των κοινωνικών αδικιών, τις οποίες βίωσε και ο ίδιος στα νιάτα του (έφτασε να κοιμηθεί στον δρόμο) .

«Σε προσωπικό επίπεδο, αφήνομαι στα χέρια του Θεού. Είναι αρρώστιες. Στο αθλητικό κομμάτι, εξαρτιόμαστε απ’ ότι αποφασίζει η AFE (η αργεντίνικη ομοσπονδία). Ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο έχει σταματήσει σε όλο τον κόσμο. Εμείς κάνουμε μόνο την δουλειά μας» πρόσθεσε ο Καμπουσάνο, για μια αναβολή που αναμένεται να αποφασιστεί την Τρίτη (17/03), όταν και θα συνεδριάσουν οι ποδοσφαιρικές Αρχές.

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη της αντίδραση μετά τα ισόβια – Σε κλάματα ξέσπασε η μητέρα της, αμίλητος ο Δασκαλάκης

Σε ισόβια καταδίκασε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τη Ρούλα Πισπιρίγκου για...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...