16.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Μανώλης Στεφανουδάκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου

Ημερομηνία:

Ο  Μανώλης Στεφανουδάκης ξεκίνησε πολύ  δυνατά τον αγώνα του ανεβάζοντας μέτρα, ενώ στην τρίτη του βολή το ακόντιο του καρφώθηκε στα 28.95 μέτρα! Η συνέχεια ήταν εξίσου δυναμική. Σε ένα αγώνα με ισχυρούς αντιπάλους ο Στεφανουδάκης, απέδειξε για άλλη μια φορά την κυριαρχία του στον παγκόσμιο ακοντισμό στην κατηγορία F 54 με το ακόντιό του να προσγειώνεται στα 29,51 μέτρα στην πέμπτη βολή και στα 29,22 στην έκτη και τελευταία βολή του.

Παρά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε ο Μανώλης Στεφανουδάκης έχοντας στο πλευρό του τον προπονητή του Ιπποκράτη Σκαντζάκη, έκανε ακριβώς αυτό που είχε υποσχεθεί! Τα έδωσε όλα για το καλύτερο αποτέλεσμα! Ένα αποτέλεσμα που ανεβάζει τον ίδιο στο πρώτο σκαλί του βάθρου με βολή 29,51 μέτρα και τον στέφει για μια ακόμα φορά Παγκόσμιο Πρωταθλητή ανεβάζοντας την Ελληνική Σημαία στο ψηλότερο σημείο του ιστού!

Αυτό είναι το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για τον ελληνικό στίβο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου, μετά από αυτό του Μιχάλη Σείτη στα 400μ. Συνολικά η Ελλάδα έχει κατακτήσει επτά μετάλλιο έως τώρα στη σπουδαιότερη διοργάνωση του στίβου μετά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο κι ενώ απομένει μία ακόμη ελληνική συμμετοχή, αυτή του Δημήτρη Ζησίδη το απόγευμα στη σφαιροβολία F32.

cretalive.gr με πληροφορίες από mesaralive

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...