22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Παγώνη προς Πολάκη: Οφείλεις να εμβολιαστείς για τους ασθενείς σου

Ημερομηνία:

Την άποψη-παρότρυνση προς τον πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη ότι πρέπει να εμβολιαστεί, διατύπωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του ότι δεν έχει εμβολιαστεί ακόμα κατά του κορωνοϊού αλλά και ότι δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή, τον συμβούλεψε να το κάνει άμεσα.

«Νομίζω πως και ο Παύλος ο Πολάκης πρέπει να πάει να εμβολιαστεί, γιατί όπως είπε, οι κόρες του έχουν εμβολιαστεί» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο Mega.

«Εγώ αυτό είδα που το επεσήμανε, εκτός αν κάνω λάθος. Μου έκανε εντύπωση αυτό που είπε. Και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί από την οικογένειά του να πήγαν να εμβολιαστούν και ο ίδιος να αντιδρά έτσι που είναι και γιατρός», προσέθεσε.

Όπως εξήγησε η Μ. Παγώνη το οφείλει, απέναντι στους ασθενείς του να εμβολιαστεί.

«Θα πρέπει λοιπόν, να πάει άμεσα να εμβολιασθεί. Είναι πολύ σημαντικό να το κάνει. Δεν είναι σωστός, ως γιατρός μιλάω, δεν με ενδιαφέρει ως πολιτικός, και οφείλει απέναντι στους ασθενείς του να πάει να εμβολιασθεί και να σταματήσει η συζήτηση εδώ, όπως έκανε και ο πρώην υπουργός, ο κ. Ξανθός που πήγε μεταξύ των πρώτων και έδωσε και το παράδειγμα. Αυτό οφείλει να το κάνει επειδή ήταν αναπληρωτής υπουργός Υγείας», συμπλήρωσε.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ