15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Παιδιά γυμνασίου στον Αποκόρωνα έκαναν πορεία για τη Μακεδονία τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο | Βίντεο

Ημερομηνία:

Τελικά, 6 σχολεία στα Χανιά, γυμνάσια και Λύκεια έκαναν κατάληψη για τη Μακεδονία η πλειοψηφία εξ αυτών σε δύο περιοχές, στον Δήμο Αποκορώνου και στον Δήμο Καντάνου Σελίνου.

Στον Δήμο Καντάνου Σελίνου, ψηφίσθηκε ομόφωνα ψήφισμα ενάντια στις “εθνικιστικές καταλήψεις” για την προπασπιση “της τιμής και της υπόληψης της τοπικής μας Ιστορίας”.

Στον Δήμο Αποκορώνου δεν υπήρξε αντίδραση από το δημοτικό συμβούλιο ενώ οι κινητοποιήσεις είχαν μια δυναμική.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα “Χανιά Παρών” φαίνονται μαθητές του Γυμνασίου στις Βρύσσες καθώς κάνουν πορεία κρατώντας πανό για τη Μακεδονία ενώ τραγουδούν τον εθνικό ύμνο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ