17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Πανζουρλισμός στο εκλογικό κέντρο που ψήφισε ο Τσίπρας – Μόνος ο Σαμαράς με την ΝΕΡΙΤ! | Φωτός+Βίντεο

Ημερομηνία:

Τρομερή η αντίθεση κατά την εξάσκηση του εκλογικού δικαίωματος Τσίπρα και Σαμαράς. Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν περικυκλωμένος από εκατοντάδες δημοσιογράφους και αναγκάστηκε να ανέβει σε καρέκλα για να μπορέσει να κάνει δηλώσεις ενώ ο Σαμαράς ψήφισε με λίγο κόσμο και έκανε δηλώσεις μόνο στη ΝΕΡΙΤ!

Πιο αναλυτικά, σε σχολείο της Κυψέλης, στο 661o εκλογικό τμήμα, προσήλθε για να ψηφίσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Πρωτοφανείς εικόνες με δεκάδες δημοσιογράφους, έλληνες και ξένους, να περιμένουν τη δήλωσή του.

Στο ξεκίνημα της δήλωσή του ο Αλ. Τσίπρας ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία, απευθυνόμενος στα μέσα και στους δημοσιογράφους καθώς και στους πολίτες που παρευρίσκονταν εκεί ώστε να ακούσουν τις δηλώσεις τους:

img_5192 1779916_929812120370404_6724501984207071514_n

«Σήμερα ο ελληνικός λαός καλείται να ολοκληρώσει αυτό το βήμα για την επιστροφή της ελπίδας, τον τερματισμό του φόβου και την επιστροφή της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας στη χώρα.

» Σήμερα αποφασίζουμε αν αύριο θα επιστρέψει στην Ελλάδα η τρόικα για τα μέτρα που έχει αποφασίσει ο κ. Σαμαράς ή αν από αύριο η χώρα θα διεκδικήσει σε μια σκληρή διαπραγμάτευση την επιστροφή στην εξιοπρέπεια».

Δείτε το βίντεο:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=aPOvF54X7xg#t=129″]

Ο Αντώνης Σαμαράς

Πριν τις 8.30 προσήλθε να ψηφίσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, φορώντας κατακόκινη γραβάτα και συνοδευόμενος από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός μάλιστα βγαίνοντας από το παραβάν και αφού έριξε τον φάκελο στην κάλπη λησμόνησε την ταυτότητα του με αποτέλεσμα να τον φωνάξουν πίσω τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής. Και ενώ πήγε να βγει από την αίθουσα επέστρεψε για ξανά για να μιλήσει με έναν πολίτη που του έδωσε ένα χαρτάκι. Ο πρωθυπουργός τον άκουσε σκεφτικός, κοίταξε το χαρτάκι και αποχώρησε.

samaras-an1t-708 unnamed1_4

«Οι εκλογές αυτές είναι καθοριστικές για το μέλλον και το μέλλον των παιδιών μας. Σήμερα αποφασίζουμε αν θα πάμε μπροστά με δύναμη, ασφάλεια, σιγουριά ή  θα μπούμε σε περιπέτειες. Σε αυτές τις εκλογές υπάρχουν πολλοί αναποφάσιστοι. Αυτοί θα κρίνουν τις εκλογές. Κανείς δεν θα διακινδυνέψει το ευρωπαϊκό μέλλον της πατρίδας μας. Είμαι αισιόδοξος», είπε αποχωρώντας από το εκλογικό κέντρο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο κατά τις δηλώσεις του υπήρξε ένας πολύ μικρός αριθμός δημοσιογράφων.

"google ad"

Δείτε το βίντεο:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=KSoHr9xrAXQ”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...