23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πανούσης: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές

Ημερομηνία:

Ότι δεν σκέφτεται να είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης, σε παρουσίαση νέας εφαρμογής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές. Είμαι στη διάθεση της πολιτείας μετά τις εκλογές για να βοηθήσω όσο μπορώ από πλευράς μου» δήλωσε ο κ. Πανούσης. «Είμαι δάσκαλος και όχι πολιτικός…»

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επεσήμανε ότι: «Δεν γίνεται στην Ελλάδα ο καθένας να έχει τους δικούς του νόμους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πανούσης. «Δεν υπάρχει κράτος. Υπάρχουν κρατίδια βουλευτών, κρατίδια ακαδημαικών, κρατίδια κάθε φύσεως».

newpost.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...