15.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Παπαδημούλης: Η ρεαλιστική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ εγκρίθηκε παραπάνω απ΄ότι περιμέναμε

Ημερομηνία:

Ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, ξεκαθάρισε ότι ο επόμενος χρόνος θα είναι δύσκολος αλλά επεσήμανε ότι η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ εγκρίθηκε από τον λαό στις κάλπες τις περασμένης Κυριακής

Ο ευρωβουλευτής, μιλώντας στον real fm, ανέφερε ότι η εμπιστοσύνη του λαού στον ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται στην αίσθηση «ότι μπροστά μας έχουμε δύσκολα μέτρα, βαριά, αλλά εμπιστευόμαστε περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα ότι μπορούν να τα εφαρμόσουν με δικαιότερο τρόπο, ότι μπορούν να παλέψουν καλύτερα από τους προηγούμενους το θέμα του χρέους και τις παθογένειες του κράτους».

Ο κ. Παπαδημούλης, υπογράμμισε ότι η ρεαλιστική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εγκρίθηκε στην κάλπη θεαματικά και μάλιστα υπεράνω των προσδοκιών που είχαν δημιουργηθεί, λόγω της πρόσφατης υπογραφής μιας δύσκολης συμφωνίας αλλά και της διάσπασης. Συμπλήρωσε δε ότι «εάν καταφέρουμε να περάσουμε αυτούς τους δύσκολους ανηφορικούς μήνες τότε θα μπορέσουμε από τα μέσα του 2016 να έχουμε ανάκαμψη της οικονομίας», ενώ ως στόχο της κυβέρνησης, έθεσε να περάσει με επιτυχία η πρώτη αξιολόγηση, ώστε να έρθει και η απομείωση του χρέους και η σταθεροποίηση του τραπεζικού συστήματος.

Τέλος, αναφερόμενος στο κυβερνητικό σχήμα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι η τοποθέτηση του Δημήτρη Καμμένου ήταν ένα σοβαρό λάθος, το οποίο είναι καλό που διορθώθηκε αλλά θα ήταν προτιμότερο να μην είχε γίνει, ενώ χαρακτήρισε πολύ καλό σημάδι την αναβάθμιση του Γιώργου Χουλιαράκη.

thepressproject.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...