23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Παπαδογιάννης για Λόφο Καστέλι: Πρωταγωνιστής εκ νέου η αβεβαιότητα, με ψευτοδιλήμματα

Ημερομηνία:

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Απάντηση… τα Χανιά μας» κ. Άρης Παπαδογιάννης με ανακοίνωσή του αναφέρεται στην επανακατάληψη του κτιρίου της Μεραρχίας στο Λόφο Καστέλι:

Η όποια διαφωνία για τον τρόπο αξιοποίησης ενός χώρου, σε μια ευνομούμενη και δημοκρατική χώρα και πόλη, δεν εξουσιοδοτεί κανέναν να διεκδικεί μέσω αυθαίρετων πράξεων, την οποιαδήποτε διαφορετική χρήση, που αυτός (αυτοί…), θεωρεί ως την βέλτιστη δυνατή.

Η περίπτωση του Λόφου Καστέλι και η τροπή που αυτή έχει πάρει τις τελευταίες ώρες, οφείλει να μας φέρει όλους ενώπιον των ευθυνών μας, γιατί επιτρέψαμε ως κοινωνία και σύστημα φορέων της πόλης αυτής, μια δημόσια περιουσία, να τεθεί εκ νέου σε καθεστώς κατάληψης.

Στο Λόφο Καστέλι πρωταγωνιστής κατέστη εκ νέου η αβεβαιότητα, με ψευτοδιλήμματα περί… αξιοποίησης ενός δημόσιου – ανοικτού χώρου.

Η εξέλιξη αυτή, οφείλει όλους να μας κινητοποιήσει και η κοινωνία των Χανίων, επιβάλλεται να μάθει όλη την αλήθεια, για τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν σε αυτή την εξέλιξη, σε αυτό το οπισθογύρισμα!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...