20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Παπα-Ανδρέας: «Ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να ανοίξει δρόμο για τη δική του Ανάσταση. Όχι άλλοι Γολγοθάδες, όχι άλλοι Ιούδες, όχι άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι…»

Ημερομηνία:

Από το κήρυγμα του παπα- Ανδρέα την Κυριακή της Ανάστασης, στο Μεϊντάνι:

«Αγαπητοί εν Χριστώ  αδελφοί, γιορτάζουμε σήμερα τη νίκη της ζωής εναντίον του θανάτου. Γιορτάζουμε τη νίκη της αλήθειας απέναντι  στο ψέμα.

Της Ανάστασης προηγήθηκε ο Γολγοθάς, προηγήθηκαν τα βασανιστήρια, προηγήθηκαν οι στημένες δίκες οι προηγήθηκαν οι προδοσίες και οι προδότες, με το γνωστό τέλος που επέλεξαν να έχουν.

Στο τέλος όμως ήρθε η Ανάσταση, ο Θεάνθρωπος βρέθηκε στους Ουρανούς.

Αυτή την Ανάσταση επιδιώκει  και σήμερα ο ταλαίπωρος ελληνικός λαός μετά από 6 χρόνια στο Σταυρό του Μαρτυρίου, όπου τον έχουν καρφώσει τα διευθυντήρια των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον.

Κι όπως δείχνουν τα πράγματα μας θέλουν μόνιμους κατοίκους του Γολγοθά. Κι αυτό δεν θα τους το επιτρέψουμε. Ως εδώ πια. Από δω και πέρα μόνο Αντίσταση απέναντι σε όλους αυτούς  που σχεδιάζουν  να αφανίσουν τη χώρα.

Όμως, λογαριάζουν χωρίς το ξενοδόχο, ο οποίος μπορεί τώρα να είναι φτωχός, όμως , ξέρει να πολεμά, κι αυτό θα κάνει και τώρα. Αυτός ο λαός στέκεται όρθιος εδώ και 3000 χρόνια. Επιβίωσε αντιμετωπίζοντας δεκάδες κατακτητές. Έτσι και τώρα θα επιβιώσει απέναντι σε όλα αυτά τα κέντρα που έχουν κάνει  σημαία τους την αρπαγή και λιτότητα.

Και να ξέρετε απέναντι στα προγράμματα διάσωσης που μας προτείνουν, η απάντηση είναι ότι μόνο με δικά μας προγράμματα και πρωτοβουλίες θα διασώσουμε την αξιοπρέπεια μας και το φιλότιμο μας.

Ήρθε πιστεύω η ώρα ο ελληνικός λαός να ανοίξει  δρόμο για τη δική  του Ανάσταση. Όχι άλλοι Γολγοθάδες, όχι άλλοι Ιούδες, όχι άλλοι Πόντιοι  Πιλάτοι.

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί

θα ήθελα να έρθω στα του οίκου μας και να σας ανακοινώσω ότι η Εκκλησία του Αϊ Γιώργη αναλαμβάνει από σήμερα πρωτοβουλία ουσιαστικής στήριξης του Κέντρου Υγείας Ανωγείων, ενισχύοντας το με ιατρικό υλικό, σε στενή συνεργασία με την φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Γιαννακόπουλου. Κι οι πρωτοβουλίες μας δεν σταματάμε άδω. Θα συνεχιστούν.

Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά, δημιουργικά και Λεύτερα!

Χριστός Ανέστη.

anogi.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

700.000 ακίνητα στα χέρια ξένων funds, και οι Έλληνες δεν έχουν πού να μείνουν

Με το στεγαστικό πρόβλημα να γιγαντώνεται, και αυτή η...

Airbnb: Δεν κάνει πίσω το ΥΠΕΘΟ για το τέλος επιτηδεύματος

Προβληματίστηκαν στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Το συζήτησαν σε...