19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024
Array

Παρέμβαση του Λευτέρη Αυγενάκη για την μισθολογική μεταχείριση του μεταταγμένου προσωπικού από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις στους Δήμους

Ημερομηνία:

Άνιση μισθολογική μεταχείριση του μεταταγμένου προσωπικού από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις στους Δήμους παρατηρείται σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε παρέμβαση του ο βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης, μετά την έναρξη εφαρμογής του Καλλικράτη.

Για το θέμα αυτό ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, κατέθεσε συγκεκριμένη κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Γ. Ραγκούση, ζητώντας του να μεριμνήσει προσωπικά προκειμένου να επιλυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ειδικότερα, στο έγγραφό του ο Βουλευτής αναφέρει ότι «από το 2007, μέχρι και σήμερα, πάγιο αίτημα των εργαζομένων που απασχολούνταν στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της χώρας ήταν η μισθολογική τους εξίσωση με τους συναδέλφους τους στους ΟΤΑ». Ωστόσο, υπογραμμίζει ότι «παρά την αρχική εντύπωση ότι ο νόμος 3852 του 2010 θα έλυνε τη συγκεκριμένη μισθολογική ανισότητα, ώστε το σύνολο του προσωπικού της Αυτοδιοίκησης να αμείβεται καθολικά με τις ίδιες αποδοχές, δεν υπήρξε έως σήμερα καμία τακτοποίηση στη συγκεκριμένη εκκρεμότητα»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...