19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Παρέμβαση του πατέρα της Ηριάννας: Θέλουμε δίκαιη δίκη

Ημερομηνία:

Συγκινησιακά φορτισμένος ο πατέρας της Ηριάννας Β.Λ., η οποία παραμένει φυλακισμένη, μετά την απόφαση του Εφετείου Αναστολών, μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια της κόρης του.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο πατέρας της νεαρής γυναίκας τόνισε ότι «θέλουμε μια δίκαιη δίκη για να φανεί η αλήθεια», και φανερά συγκινημένος, κάλεσε τον κόσμο να ακούσει όσα έχει να πει η κόρη του, υπογραμμίζοντας ότι «η Ηριάννα θέλει να πάρει τη ζωή της πίσω».

Παράλληλα, σημείωσε ότι από ψυχολογικής άποψης η Ηριάννα είναι πολύ δυνατή και εκφράζει ανησυχίες για την οικογένειά της, ενώ εξέφρασε και τη διαφωνία του για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, εκφράζοντας την λύπη του για το γεγονός ότι «κάποιοι άνθρωποι, “στο όνομα της Ηριάννας”, είναι σε χειρότερη οικονομική κατάσταση».

Τέλος, υπογράμμισε ότι εκατοντάδες γενετιστές από όλο τον κόσμο υποστηρίζουν ότι η απόφαση της Δικαιοσύνης είναι λάθος, καθώς το DNA είναι πολύ εύκολο να μεταφερθεί.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Eq5yX2tDN9A”]

topontiki.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ