18.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Παρέμβαση Τσίπρα ζητάει ο πατέρας της αδικοχαμένης 4χρονης στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Την παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού στην υπόθεση του θανάτου της 4χρονης Μελίνας ζήτησε ο πατέρας της Μάνος Παρασχάκης σημειώνοντας πως αυτό είναι η υποχρέωση της κυβέρνησης.

«Θέλω να ζητήσω μια χάρη, ορμώμενος από την ευαισθησία που ευαγγελίζεται αυτή η αριστερή κυβέρνηση… Θα ήθελα να δω την ευαισθησία του κ. Τσίπρα για την υπόθεση. Το ζητώ από τον πρωθυπουργό, τον πρωθυπουργό μου» ανέφερε χθες ο Μάνος Παρασχάκης σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση κλοπής ουσιών, η οποία φέρεται να συνδέεται με την υπόθεση της κόρης του, αναφέρει :

«Λέω την αλήθεια χωρίς να κατηγορώ κανέναν. Δεν είναι παράπτωμα η συγγενική σχέση ενός στελέχους της κυβέρνησης με το μέλος της ιατρικής ομάδας που ανέλαβε την επέμβαση. Ωστόσο με έχει συνταράξει η υπόθεση της κλοπής που μπορεί να συνδέεται με το θάνατο του παιδιού μου. Εγώ είμαι απέξω και δεν ξέρω αλλά ρωτάω: Υπάρχει περίπτωση να συνδέεται η κλοπή με το παιδί μου; Υπάρχει περίπτωση αν μέλος του ιατρικού προσωπικού είναι ύποπτο να συνεχίζει να κάνει του δουλειά του; Να συνεχίζει να δουλεύει χωρίς να συμβαίνει τίποτα;» αναρωτήθηκε.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ