13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Παραδέχτηκε τις πράξεις του και προφυλακίστηκε ο παππούς που ασέλγησε στην εγγονή του

Ημερομηνία:

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 51χρονος Ρουμάνος που σήμερα απολογήθηκε για την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος της 8χρονης εγγονής του, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο σπίτι της μικρής, στο Αρκαλοχώρι, για τις γιορτές των Χριστουγέννων!

Ο άνδρας εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προφυλακίστηκε.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι: βιασμός κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού πού δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, κατ’εξακολούθηση, και ασέλγεια μεταξύ συγγενών επίσης κατ’εξακολούθηση, όλες σε βαθμό κακουργήματος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας ομολόγησε την πράξη του με γλαφυρές περιγραφές στους αστυνομικούς , αποδίδοντας την όμως στο γεγονός ότι, λόγω και των εορτών, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και “δεν είχε συναίσθηση του τι έκανε” .

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε ενώ οι γονείς της μικρής βρίσκονταν στο … διπλανό δωμάτιο.

πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...