21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Παραιτήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς

Ημερομηνία:

Η δήλωση Αντώνη Σαμαρά:

Έκαναν διχαστικό δημοψήφισμα με κλειστές τράπεζες

Η κυβέρνηση έχει 48 ώρες και έχει την αποκλειστική ευθύνη να πάει να διαπραγματευτεί με ένα όχι που εκείνη προκάλεσε

Ο Τσίπρας να απομονώσει τα μέλη της κυβέρνησης του που θέλουν τη δραχμή.

Την επικράτηση του όχι κάποιοι την ερμηνεύουν ως πρόθεση της χώρας να βγει από το ευρώ. Καλώ τους εταίρους να βοηθήσουν τη χώρα για να μείνουμε στο ευρώ. Κάθε τι άλλο θα ήταν ιστορικό λάθος για την Ευρώπη. Ο λαός μας είναι υπέρ του ευρώ ξεκάθαρα.

Ευχόμαστε στην κυβέρνηση να επιτύχει χωρίς αυτό να σβήνει τις ευθύνες της. Να σβήσουμε την απειλή διχασμού. Αυτό είναι το ζητούμενο τώρα.

Να βάλουμε τη χώρα στην ανάκαμψη.

Κράτησα αυτή τη στάση για να έχουμε συσπείρωση του ναι. Καταλαβαίνω πως η παράταξη μας χρειάζεται νέα αρχή. Παραιτούμαι από την ηγεσία και ζήτησα από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να αναλάβει προσωρινός πρόεδρος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ